09. 01. 2019 - 20:55
IMAMO LI TRANSFER STOLJEĆA?! Održan tajni sastanak, Brazilac...
907
Shares
IMAMO LI TRANSFER STOLJEĆA?! Održan tajni sastanak, Brazilac će opet ZAPANJITI planetu

NEYMAR SE VRAĆA?!

IMAMO LI TRANSFER STOLJEĆA?! Održan tajni sastanak, Brazilac će opet ZAPANJITI planetu

Sport.ba
09. 01. 2019 - 20:55
0
Shares

Neymar je 2017. godine otišao iz Barcelone u Paris Saint-Germain za rekordan iznos od 222 miliona eura. Nije tajna da Brazilcu ne odgovara Francuska i da bi se želio vratiti na "Nou Camp". Postoji interes i s druge strane.

Katalonski radio tvrdi kako se Neymarov otac tajno sastao s predstavnicima Barcelone tijekom zimske pauze. Naravno, tema sastanka bila je kako vratiti Neymara u Barcelonu.

neymar-cropped-lqcbumdv9vd01wipo37k00ynz

GOTOVO JE Barca dovodi i drugo pojačanje, stiže IGRAČINA kojeg svi vide kao 'NOVOG INIJESTU'

neymar-mbappe-cavaniPSG bi pod svaku cijenu želio zadržati Neymara, ali loša vijest za Parižane je što su pod istragom zbog kršenja finansijskog fair-playa. Jedan od načina da izbjegnu sankcije je prodaja barem jedne od zvijezda. U ovom slučaju, to bi bio Brazilac. 

BIO JE HRVATSKI MESSI, A ONDA JE DOTAKAO DNO: Otvorila mu se posljednja prilika oživjeti karijeru - mogao bi pojačati ugledni klub

neymar2Što je zapravo financijski fair-play? UEFA ga je uvela 2010. godine. Cilj je spriječiti klubove da troše više od onoga što su zaradili, osim ako se ta potrošnja ne odnosi na investiciju i ako se radi o gradnji stadiona, igrališta ili kampova. Zapravo je jednostavno, klubovi na plaće nogometaša i transfere igrača smiju trošiti samo onaj novac koji su zaradili. 

neymar-alexis1

BARCIN PROBLEMATIČNI DEČKO NADOMAK NESTVARNOG TRANSFERA ''Nevjerojatan igrač, može doći do bilo koje razine"

neymar-psgNeymar je navodno i velika želja čelnika Reala, prvenstveno Florentino Pereza, ali izgleda da su tu bitku Kraljevi izgubili. Brazilac bi vrlo lahko mogao da se vrati u Kataloniju.

pele-neymar

thiago-silva-neymar-dani-alves-psg

psg-zvezda-neymar

neymar

neymar

neymar-alves-mbappe

neymar-andrew-robertson-psg-liverpool-uefa-champions-league-28112018-coyz5yz1npv216vm7u1h56xsw

neymar

neymar

(Sport.ba)

Učitaj još novosti