06. 01. 2019 - 22:12
Milan spremio PAKLENI PLAN u koji su uključeni Cristiano...
907
Shares
Milan spremio PAKLENI PLAN u koji su uključeni Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain i Andre Silva, a na kraju bi cijenu svega platila Sevilla

ZANIMLJIVA IDEJA ROSSONERA

Milan spremio PAKLENI PLAN u koji su uključeni Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain i Andre Silva, a na kraju bi cijenu svega platila Sevilla

Sport.ba
06. 01. 2019 - 22:12
0
Shares

Andre Silva je u Milan stigao ljeta 2017. godine, kao jedno od najvećih pojačanja, ali je razočarao, nije se snašao u Seriji A u svojoj prvoj sezoni i ljetos je poslat na pozajmicu u Sevillu.

andre-silva-sevilla

Bljesnuo je u Španiji, u Milanu se vjerovatno hvataju za glavu zbog toga što mu nisu dali drugu šansu, a Sevilla ima i priliku da otkupi njegov ugovor na leto za 39 miliona eura.

Sa druge strane, "Rossoneri" su kao zamenu za Portugalca angažovali proverenog golgetera, stigao je Gonzalo Higuain na pozajmicu iz Juventusa, platili su 18 miliona eura "Staroj dami" za kratkoročnu saradnju i dogovorili opciju da ga otkupe po završetku sezone za 36 miliona eura.

higuain3

Zbog problema sa FFP, Milan možda neće biti u mogućnosti da plati taj novac, pa su tako u klubu došli na ideju.

Nije tajna da bi Cristiano Ronaldo volio da zaigra sa zemljakom Andreom Silvom, pa je Milan voljan da napravi trampu sa "Bianconerima".

andre-silva

Žele da dobiju Higuaina bez plaćanja obeštećenja, u suprotnom smijeru će poslati Silvu.

Problem je ipak Sevilla, Andalužani imaju svo pravo da ga otkupe za dogovorenih 39 miliona eura, ali se u Milanu nadaju da bi prilika da zaigra za Juve, mogla da natjera Silvu da odbije ponudu Španaca, vrati se u Milano i potom u razmjeni završi u Torinu.

sevilla-slavlje-silva-benyedder

Prava zavrzlama, sve je još uvijek samo ideja, konkretni potezi nisu povučeni, ali gdje ima dima, ima i vatre, vidjet ćemo šta će se dogoditi do ljeta.

silva

(Sport.ba)

Učitaj još novosti