06. 01. 2019 - 16:31
JUVENTUS PO SVAKU CIJENU ŽELI VRATITI BIVŠEG IGRAČA: Ponudit...
907
Shares
JUVENTUS PO SVAKU CIJENU ŽELI VRATITI BIVŠEG IGRAČA: Ponudit će i Pjanića u nadi da će doći do razmjene

DA LI ĆE SVE OSTATI NA POKUŠAJU?

JUVENTUS PO SVAKU CIJENU ŽELI VRATITI BIVŠEG IGRAČA: Ponudit će i Pjanića u nadi da će doći do razmjene

Sport.ba
06. 01. 2019 - 16:31
0
Shares

Juventus će pokušati da Miralema Pjanića ponudi Manchester Unitedu u nadi da će Crveni đavoli pristanu na razmjenu za Paula Pogbu, prenosi Sports Mole.

pjanic1

Bianconeri žele pod svaku cijenu da vrate Pogbu u Torino, a u cilju toga spremni su ponuditi reprezentativca Bosne i Hercegovine, kako bi došlo brže do dogovora.

Pogba trenutno ima 'novi život' na Old Trafford nakon što je Ole Gunnar Solskjaer preuzeo klupu Uniteda od Jose Mourinha. Manchester je pod palicom svog nekadašnjeg fudbalera od pet mečeva upisao svih pet pobjeda.

pogba3

Francuz je zadržan u Unitedu na duže staze, ali obzirom da ga traže i Barcelona i Juventus nije isključeno da dvadesetpetogodišnji fudbaler i ranije ne napusti Otok.

pogba2

Osvajač prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji je osvojio četiri titule Serie A u dresu Juventusa u periodu 2012. godine do 2016. godine, a već je ranije Torino nazivao svojom kućom.

pogba

Italijanski mediji dalje pišu da je cilj dovođenja Pogbe jednostavan, a to je osvajanje Lige prvaka nakon dvadeset godina i nastavak dominacije Stare dame na Apeninskom poluotoku.

pjanic

Pjanić je u dresu Juventusa odigrao 114 utakmica, a ekipi Massimiliano Allegrija se pridružio 2016. godine kada je iz Rome prešao u Juventus. Njegov sadašnji ugovor ističe 2023. godine.

massimiliano-allegri-pjanic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti