12. 12. 2018 - 22:05
RASPLET U GRUPAMA E, F, H: Lewandowski zaledio Amsterdam...
907
Shares
RASPLET U GRUPAMA E, F, H: Lewandowski zaledio Amsterdam Arenu,  Boysi vode protiv Juventusa

LIGA PRVAKA

RASPLET U GRUPAMA E, F, H: Lewandowski zaledio Amsterdam Arenu, Boysi vode protiv Juventusa

Sport.ba
12. 12. 2018 - 22:05
0
Shares

Fudbaleri Šahtjora i Olimpik Liona igraju u Kijevu na Olimpijskom stadionu, domaćinu je potrebna pobeda, dok Francuze i remi vodi među najboljih 16 ekipa u Evropi.

 

U drugom meču ove Grupe F Mančester siti dočekuje Hofenhajm, koji bi u slučaju senzacionalne pobede u Engleskoj, a poraza Šahtjora, mogao do Lige Evrope.

 

U Grupi E Bajern gostuje Ajaksu u meču koji odlučuje o prvom mestu. Bavarcima je dovoljan remi u Amsterdamu jer ima dva boda više uoči ovog meča. U drugoj utakmici grupe Benfika i AEK igraju revijalni meč jer su Portugalci obezbedili LE.

U Grupi H Juventus i Mančester junajted se bore za prvu poziciju. "Stara dama" ima dva boda više, ali mora da pobedi Jang Bojs u gostima jer Junajted ima bolji međusobni skor. Ipak, "Crvenim đavolima" neće biti lako da u Valensiji zabeleže neophodan trijumf, iako su "Slepi miševi" osigurali treće mesto i proleće u drugom UEFA takmičenju.

Ranije su odigrani mečevi u Grupi G gde su Real i Roma pre ovog kola obezbedili osminu finala, i to Španci kao prvi, a Italijani kao drugi u grupi.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti