11. 12. 2018 - 08:54
Da li trener Liverpoola predosjeća nešto loše? Klopp se pred...
907
Shares
Da li trener Liverpoola predosjeća nešto loše? Klopp se pred utakmicu sa Napolijem BOJI samo jedne stvari

VEČERAS PADA ODLUKA

Da li trener Liverpoola predosjeća nešto loše? Klopp se pred utakmicu sa Napolijem BOJI samo jedne stvari

Sport.ba
11. 12. 2018 - 08:54
0
Shares

Liverpool od 21 sat na Anfieldu protiv Napolija igra ključnu utakmicu Lige prvaka ove sezone i mora pobijediti kako bi zadržao šanse za prolazak.

salah-neymar

Ako u drugom susretu skupine PSG pobijedi Zvezdu u Beogradu, Liverpool mora pobijediti Napoli 1:0 ili s dva ili više golova razlike. Ako Liverpool, PSG i Napoli svi završe s po devet bodova, Liverpool će biti prvi, dok će drugog putnika u osminu finala LP-a odlučiti rezultat na Anfieldu.

klopp

Ukratko, kaotična situacija u kojoj svi osim Zvezde mogu proći, ali i ispasti, a i prvak Srbije ima šansu kao treći nastaviti europski put u Evropa ligi.

Utakmicu odluke najavio je trener Redsa Jürgen Klopp.

joe-gomez-jurgen-klopp-liverpool

"Znamo da u Napulju nismo bili dovoljno dobri. Ništa drugačije nije bilo ni u Beogradu. U Parizu smo bili nešto bolji. Igrali smo dobro, nije bilo loše, ali smo izgubili. Do sada smo kod kuće bili pravi, ali protiv Napolija ćemo morati biti još bolji. Ne budu li suci napravili nešto nepredviđeno, siguran sam da ćemo na kraju dobiti ono što zaslužujemo, a to je nokaut faza Lige prvaka. Kako bismo to osigurali, moramo biti odgovorni i nametnuti svoju igru. Atmosfera na stadionu će biti vrhunska, a to moramo iskoristiti. Jedva čekam utakmicu", rekao je Nijemac.

klopp5

Klopp je rekao da bi Sadio Mane mogao igrati protiv Napolija iako nije nastupio u prvenstvu, a dodao je i da će još morati vidjeti u kakvom su stanju Dejan Lovren i Adam Lallana.

mane6

lovren2

klopp2

klopp

vandijk-klopp-liverpool

(Sport.ba)

Učitaj još novosti