27. 11. 2018 - 08:14
HRVATSKI TRENER ODLUČIO OTIĆI SA STILOM! Kovač sazvao sastanak...
907
Shares
HRVATSKI TRENER ODLUČIO OTIĆI SA STILOM! Kovač sazvao sastanak sa igračima i žestoko ih IZVRIJEĐAO!

BILD

HRVATSKI TRENER ODLUČIO OTIĆI SA STILOM! Kovač sazvao sastanak sa igračima i žestoko ih IZVRIJEĐAO!

Sport.ba
27. 11. 2018 - 08:14
0
Shares

Niko Kovač nakon posljednjeg u nizu neuspjeha, remija na domaćem terenu sa slabom Fortunom iako je vodio 3:1, broji zadnje dane kao trener Bayerna.

kovac2

Njemački prvak je nakon 12 kola velikih devet bodova iza vodećeg Dortmunda, a čini se da će se do kraja prvenstva morati žestoko boriti, ali ne za naslov, nego kako bi osigurao mjesto koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka.

dortm

Osim toga, nije tajna da su se protiv Kovača pobunili glavni igrači. Zvijezde FC Hollywooda u bližoj i daljoj prošlosti rušile su i daleko jača trenerska imena od Kovača. Uprava, pak, već neko vrijeme pregovara s Arseneom Wengerom, koji je prvi favorit za nasljednika aktualnog, ali zapravo "bivšeg" trenera.

bay2

"Bild saznaje", ističe najprodavaniji dnevnik u Europi prije teksta u kojem otkriva da je "Kovač u 10 ujutro u nedjelju pozvao sve igrače na sastanak u klupskom sjedištu u Säbener Straßeu. No ondje se nije analizirao debakl protiv bundesligaškog davljenika iz Düsseldorfa niti se pripremalo za današnji meč Lige prvaka protiv Benfice".

kovac

Kovač zna da je pitanje dana kada će dobiti otkaz pa je igračima upravo to i rekao: "Mene možda uskoro ovdje neće biti, ali prije toga želim nešto učiniti", pišu Nijemci i dodaju da je već ova "misteriozna najava svlačionicom odjeknula kao grom iz vedra neba". No to nije bilo ništa prema onome što je Kovač nakon toga sasuo igračima.

bayern-igraci

Jasno i glasno im je rekao da su za neuspjehe Bayerna ove sezone krivi igrači, i to najveće zvijezde ekipe, a ne on. 

Glavni prigovor svlačionici bio je da u njoj vlada stav da svi znaju sve bolje od njega.

bay3

Otvoreno je kritizirao njemački mentalitet koji se sveo na uljuljanost u sigurnost, dok se "ja kao Hrvat ovdje moram žestoko boriti i naporno raditi za sve".

Bild zaključuje da je reakcija igrača na ovakav govor bila da "nitko od njih nije pokazao razumijevanje za ovako teške optužbe na njihov račun".

nikokovac

kovac-1

niko-kovac

kovac-james

kovac33

(Sport.ba)

Učitaj još novosti