17. 11. 2018 - 11:47
STARI ZNANCI OPET ZAJEDNO: Plavi danas u Širokom Brijegu,...
907
Shares
STARI ZNANCI OPET ZAJEDNO: Plavi danas u Širokom Brijegu, potencijalni navijački problemi

PRIJATELJSKA UTAKMICA

STARI ZNANCI OPET ZAJEDNO: Plavi danas u Širokom Brijegu, potencijalni navijački problemi

Sport.ba
17. 11. 2018 - 11:47
0
Shares

Prvak Hrvatska i vodeća ekipa aktuelne sezone 1.HNL zagrebački Dinamo danas će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Širokog Brijega. Dvoboj na Pecari počinje u 13 sati, live stream utakmice bit će pušten na službenoj stranici GNK Dinama, a povod dvoboja je 70. godišnjica bh.prvoligaša.

Nenad Bjelica ne može računati na veliki broj reprezentativaca te Marija Budimira i Brunu Petkovića koji su u Zagrebu ostali zbog zdravstvenih problema. Tako da će se Dinamo izabranicima Goce Sedloskog, bivše legende kluba, suprotstaviti s 11 seniora i pet igrača iz omladinske škole.

Na jučerašnjem treningu okupilo se 300-tinjak navijača Dinama iz Hercegovine, a glavna zvijezda bio je Luka Menalo, mladi krilni napadač koji je ovog ljeta stigao u Dinamo upravo iz Širokog Brijega.

mamic2

Dakako, velika vijest je i dolazak Zdravka Mamića koji će se prvi puta susresti s Dinamovom ekipom nakon bijega od hrvatskog pravosuđa u susjednu državuBiH, dan prije nepravomoćne presude na Županijskom sudu u Osijeku zbog izvlačenja više od 112 miliona kuna iz Dinama.

menalo

Zanimljivo, u isto vrijeme u obližnjem Livnu, udaljenom 107 kilometara, gostuje Hajduk, kod niželigaša Troglava. Zoran Vulić na put u Hercegovinu pozvao je 16 igrača, dok ih je 14 dobilo poštedu iz raznih razloga.

To znači da bi moglo biti potencijalnih sigurnosnih problema budući da će u obližnjim gradovima gostovati Bad Blue Boysi i Torcida. Poznato je kako oba hrvatska kluba imaju veliku podršku u Hercegovini, a na putovanje će se sigurno uputiti i navijači iz Hrvatske.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti