12. 11. 2018 - 12:33
BIVŠI IGRAČ UNITEDA KUJE TAJNE PLANOVE PROTIV MOURINHA! "On ne...
907
Shares
BIVŠI IGRAČ UNITEDA KUJE TAJNE PLANOVE PROTIV MOURINHA!

NAVIJAČI GA PODRŽAVAJU

BIVŠI IGRAČ UNITEDA KUJE TAJNE PLANOVE PROTIV MOURINHA! "On ne želi da ga kritikuje, zato što želi da preuzme njegovu poziciju!"

Sport.ba
12. 11. 2018 - 12:33
0
Shares

Fudbaleri Manchester Uniteda izgubili su od gradskog rivala Cityja sa 3:1 u Premijer ligi, a dosta bure na Ostrvu izazvali su komentari legendarnog kapitena "crvenih đavola" Nemanje Vidića poslije meča.

Naime, bivši igrač Uniteda je gostovao u jednoj emisiji vezanoj za gradski derbi u Engleskoj, u kojoj je govorio o statusu Josea Mourinha, pa i sopstvenim ambicijama u budućnosti. Prije meča, Vidić je pružio podršku Portugalcu, a stav nije promijenio ni poslije poraza.

2

Ipak, on je nakon meča rekao da bi jednoga dana želeo da se okuša u menadžerskim vodama.

"Ukoliko Mourinho krene da pobjeđuje, ja kao navijač neću biti ljut u slučaju da dobijemo deset utakmica za redom. Da budem iskren, u budućnosti bih želio da budem menadžer. Volio bih da naučim još neke stvari. Ne bi bilo pošteno da sada kritikujem Mourinha, a planiram da budem trener. On je osvojio mnogo trofeja. Ovo svakako nije United koji smo navikli da gledamo. Ovo je Mourinhov Manchester. Kada je dolazio, trebalo je da znate šta možete da očekujete, kakvu vrstu fudbala. Za njegovo vrijeme, ovako je igrao i Inter i Chelsea. Možda je samo u Realu igrao otvorenije", istakao je bivši kapiten Uniteda.

vidic

Navijače "crvenih đavola" je ovakav stav obradovao, pa su na društvenim mrežama mahom počeli da prizivaju Vidića da se vrati u United u funkciji trenera. Čak je i poznati medij "Miror" pisao - Vidić ne želi da kritikuje Mourinha, jer želi njegov posao!

mouu

Vidić je za engleski klub igrao od 2006. do 2014. godine.

Podsjetimo, tim sa "Old Trafforda" je poslie 12 kola u Premijer ligi na osmom mjestu sa šest pobjeda, dva remija i četiri poraza.

3

1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti