01. 11. 2018 - 16:14
APSOLUTNO IZNENAĐENJE NA POMOLU: Real naredno pojačanje dovodi...
907
Shares
APSOLUTNO IZNENAĐENJE NA POMOLU: Real naredno pojačanje dovodi iz Arsenala!

RAMSEY NA METI

APSOLUTNO IZNENAĐENJE NA POMOLU: Real naredno pojačanje dovodi iz Arsenala!

Sport.ba
01. 11. 2018 - 16:14
0
Shares

Real Madrid je navodno spreman na transfer Arsenalovog veznjaka Aaron Ramseya, jer će Velšanin na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač. Arsenal je jučer i zvanično objavio da Ramseyju neće biti ponuđeno produženje saradnje.

To je bilo dovoljno da dođe do špekulacija oko toga gdje bi mogao završiti i koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija. Iako su uglavnom klubovi iz Premier lige povezani sa internacionalcem Velsa, Team Talk tvrdi da je Real Madrid također opcija, jer bi na ljeto mogli izgubiti Luku Modrića i Toni Kroosa.

modric-rakitic

toni-kroos

Ovo povezivanje dolazi, međutim, kao iznenađenje, budući da Ramsey nije tačno igrač ni blizu kalibra navedenog dvojca, pa nije im sličan ni u smislu stila igre. Ipak, 27-godišnjak je već dugi niz godina bio vrhunski igrač za Topnike i mogao bi igrati vrlo dobro u manje fizički konkurentnom okruženju La Lige.

arsenal

TeamTalk također primjećuje da je Ramseyov kolega iz Velsa, Gareth Bale zamoljen za pomoć u potpisivanju njegovog kolege iz reprezentacije, pa možda ta veza bude dobro funkcionirala za Madrid. Treba naglasiti i to da je sam igrač već odbio ponudu Tottenhama...

aaron-ramsey

ramsey2

ramsey

ramsey

8-aaron-ramsey

ramsey-gol-smrt

(Sport.ba)

Učitaj još novosti