01. 11. 2018 - 16:26
MESSI OTKRIO: Ova IGRAČINA stiže već u januaru na Nou Camp!
907
Shares
MESSI OTKRIO: Ova IGRAČINA stiže već u januaru na Nou Camp!

MEUNIER IZ PSG-A

MESSI OTKRIO: Ova IGRAČINA stiže već u januaru na Nou Camp!

Sport.ba
01. 11. 2018 - 16:26
0
Shares

Lionel Messi se navodno sastao sa čelnicima Barcelone i razgovarao je o statusu Malcoma. Argentinac je, prema tvrdnjama španskih medija, zatražio da mu Ernesto Valverde dadne pravu šansu.

malcolm

Pored toga, čelnici su navodno otkrili argentinskom čarobnjaku i to da žele dovesti PSG-ovu i belgijsku zvijezdu Thomas Meuniera u zimskom prijelaznom roku. Tako barem tvrdi tabloid Don Balon, koji ističe da bi do transfera zaista moglo doći već u januaru.

meunier-psg

Diario Gol je prethodno izvijestio da će pouzdani defanzivac koštati Barcelonu oko 30 miliona eura, što je odlična cijena za igrača koji je apsolutno bio nevjerovatan na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

meunier-thomas

Potpisivanje Meuniera moglo bi imati i druge pogodnosti za Barcelonu, jer njegov dolazak dopušta Sergi Robertu da se preseli u vezni red, njegovu željenu poziciju, umjesto da nastavi odrinirati po desnom beku.

barcelona-sergiroberto-messi

Samo će vrijeme nam pokazati hoće li Meunier zaista krenuti na Camp Nou u zimskom prijelaznom roku, a što je potez koji smo sigurni da će svi navijači Barce očekivati raširenih ruku. Meunier je od 2009 do 2011 godine igrao za Vitron, zatim od 2011 do 2016 za Club Brugge, gdje je odigrao 149 utakmica u kojima je postigao 14 golova.

meunier

Poslije toga prelazi u PSG 2016. godine, gdje igra i dan danas. Za Belgiju je nastupao od 2006. godine od U15 kategorija, zatim 2011-12 prelazi u U21 reprezentaciju, da bi nakon toga 2013. godine bio pozvan u A tim.

meunier1

meunier-psg-need-to-show-they-want-me-featured-image

psgbelgrade-de-loptimiste-pour-la-presence-de-thomas-meunier-indique-lequipe

thomas-meunier

thomas-meunier-720x360

thomas-meunier-psg-transfer

(Sport.ba)

Učitaj još novosti