31. 10. 2018 - 10:13
Pogazio je čak i svoj ponos: Ronaldo brutalno nahvalio...
907
Shares
Pogazio je čak i svoj ponos: Ronaldo brutalno nahvalio Messija, to može značiti samo jedno

SLAVNI PORTUGALAC

Pogazio je čak i svoj ponos: Ronaldo brutalno nahvalio Messija, to može značiti samo jedno

Sport.ba
31. 10. 2018 - 10:13
0
Shares

Dobro je poznato da Cristiano Ronaldo na prvo mjesto uvijek stavlja sebe samoga. Realno gledajući, ko bi mu zamjerio, čovjek u svojim vitrinama čuva pet Zlatnih lopti, isto koliko i njegov najveći rival Lionel Messi.

crr

Kakav tačno odnos njih dvojica imaju, vjerojatno nikad nećemo saznati. Ako ništa, barem znamo da Portugalac poštuje Argentinca.

"Koliko igrača može igrati na najvišem nivou deset ili više godina? Možete ih nabrojati na prste jedne ruke, to smo Lionel Messi i ja", rekao je Juventusov as u intervju za France Football aludirajući na Barceloninog velemajstora.

crr2

crr3

Ove riječi dobro odzvanjaju, posebno kad znamo da Cristiano nije tip koji tako lako sipa komplimente, naročito one usmjerene najvećim rivalima, što mu Messi sigurno jest. No ne bi Ronaldo bio Ronaldo da nije rekao poneku veliku riječ o sebi.

crr1

"U mojim godinama nijedan igrač ne ide iz jednog velikog kluba u drugi za sto miliona eura. U mojim godinama, a to kažem uz sav respekt, nogometaši idu u Kinu ili Indiju kako bi završili karijeru."

cr

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti