31. 10. 2018 - 11:27
ŠVEĐANI UVRIJEDILI ZLATANA: Nije dugo trebalo za odgovor u...
907
Shares
ŠVEĐANI UVRIJEDILI ZLATANA: Nije dugo trebalo za odgovor u Ibrinom stilu!

IBRA U STILU

ŠVEĐANI UVRIJEDILI ZLATANA: Nije dugo trebalo za odgovor u Ibrinom stilu!

Sport.ba
31. 10. 2018 - 11:27
0
Shares

Zlatan Ibrahimović tvrdi da su ga švedski mediji uvrijedili kada je u pitanju reprezentacija.

"Tvrde da je Švedska bolji tim bez mene, oni se razumiju, sada ćemo vidjeti. To je mentalitet švedske javnosti, ja nemam tipično švedsko ime, pristup, ponašanje, ali sam oborio sve rekorde u nacionalnom timu", kaže Zlatan Ibrahimović

ibra1

ibra2

On je dodao da je igrao za najveće klubove na svijetu i da će reprezentaciji nedostajati njegov pobjednički mentalitet. "Igrao sam za Ajax, Juventus, Inter, Barcu, Milan, United i sada Galaxy, i svuda sam pobjeđivao, Ako ja ne umijem da igram za tim, kako sam to učinio. Vjerujte mi, znam da pobjeđujem i to radim veoma često", u svom stilu je dodao Ibrahimović koji je izgleda imao ambiciju da se vrati u tim, ali priča se i da su sami igrači protiv njega.

ibra3

U svakom slučaju u javnosti bi najviše pažnje moglo da izazove ovo pominjanje imena i prezimena, odnosno aluzija na to da ga ne posmatraju isto zbog porijekla, u šta je teško povjerovati, s obzirom da je Ibra u ovom vijeku vjerovatno najveći švedski heroj i bez ikakve dileme najpoznatija ličnost u svojoj zemlji.

ibra4

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti