20. 10. 2018 - 18:05
Lopetegui: Ne mislim da ću dobiti otkaz
907
Shares
Lopetegui: Ne mislim da ću dobiti otkaz

TRENER REALA

Lopetegui: Ne mislim da ću dobiti otkaz

Sport.ba
20. 10. 2018 - 18:05
0
Shares

Real Madrid je porazom na domaćem terenu protiv Levantea produbio agoniju u kojoj se nalazi i pokazuje da bez Ronalda to baš i ne funkcioniše. Kraljevima je ovo već peta utakmica u nizu bez pobjede, među kojima su čak četiri poraza. Sve bi bilo blaže da sljedeće nedjelje ne gostoju kod Barcelone. Ipak, ono što najviše nervira navijače Galacticosa je hladnoća Lopeteguia i izbjegavanje da preuzme krivicu.

lop2

Očekivalo se da bi trener Julen Lopetegui mogao dobiti otkaz nakon nove blamaže, ali to se nije dogodilo. Bivši izbornik Španjolske pojavio se na konferenciji za medije i istaknuo da se ne brine za svoj posao. "Moja pozicija? To je zadnje o čemu razmišljam u ovom trenutku. Moramo podići igrače za važnu utakmicu u utorak", poručio je Lopetegui. U utorak će Real Madrid pred domaćim navijačima ugostiti Vitoriju iz Plzena. Svojevrsna je to prilika da se momčad konsolidira uoči El Clasica s Barcelonom koji se narednog vikenda igra na Camp Nouu. "Moramo sjesti i razmisliti što radimo krivo. Moramo promijeniti dinamiku. Ne postižemo golove... Ali ukratko - moramo inzistirati na nekim stvarima i ne brinuti, momčad je puno stvari napravila dobro", smatra Realov strateg.

Lopetegui je odbacio mogućnost kazne za igrače nakon novog podbačaja. "Zaslužili smo pobjedu, ali takav je nogomet. Pobjeđuje onaj tko postigne više pogodaka. Moji igrači ne zaslužuju kaznu, pred nama je utakmica Lige prvaka i moramo se oporaviti do nje", zaključio je šef struke kraljevskog kluba.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti