20. 10. 2018 - 18:07
Mourinho nasrnuo na stručni štab Chelseaja
907
Shares
Mourinho nasrnuo na stručni štab Chelseaja

INCIDENT NA KRAJU

Mourinho nasrnuo na stručni štab Chelseaja

Sport.ba
20. 10. 2018 - 18:07
0
Shares

Bilo je ovo zanimljivo i kontraverzno otvaranje devetog kola engleske Premier lige. Manchester United gubio je na poluvremenu kod Chelseaja s 1:0, ali je do 73. minute, na krilima Martiala, uspio preokrenuti rezultat.

No, Chelsea je u dramatičnoj završnici, u šestoj minuti sudijske nadoknade, uspio spasiti bod na domaćem terenu nakon što je Ross Barkley zabio za konačnih 2:2. Stručni stožer Chelseaja proslavio je furiozno izjednačujući pogodak, a posebno jedan član koji se nije ustručavao skakati i slaviti i pred Joseom Mourinhom.

Portugalac ga je u očaju gledao, a čini se da mu je ovaj nešto usput dobacio, pa se ubrzo nakon toga trener Manchester Uniteda zaletio i pokušao s njime fizički obračunati.

Ipak, uspjeli su ga smiriti jer tko zna što bi bilo da nisu. Mourinho itekako ima za čime žaliti nakon prosuta dva boda, a sigurno je i da nije zaslužio ovakav tretman na Stamford Bridgeu nakon svega što je učinio za taj klub i navijače. Engleski mediji sve su snimili, a evo kako je to izgledalo.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti