08. 09. 2018 - 20:07
BRUTALAN ŠOK IZ VEDRA NEBA: Reprezentativac BiH osuđen na...
907
Shares
BRUTALAN ŠOK IZ VEDRA NEBA: Reprezentativac BiH osuđen na ZATVORSKU KAZNU!

NEVJEROVATNO

BRUTALAN ŠOK IZ VEDRA NEBA: Reprezentativac BiH osuđen na ZATVORSKU KAZNU!

Sport.ba
08. 09. 2018 - 20:07
0
Shares

Reprezentacija BiH danas je upisala svoju debitanstku pobjedu u novom takmičenju Ligi nacija i oduševila milione svojih navijača. Selektor Prosinečki nije mogao računati na dosta igrača, a jedan od njih bio je Ognjen Vranješ.

bih4

Naravno, u pitanju je bila povreda, a stigla je informacija koja je zaledila sve ljubitelje naše reprezentacije. Nekadašnji član Crvene zvezde, a sada fudbaler Anderlechta Ognjen Vranješ, dobio je kaznu zatvora na osam mjeseci zbog poziva na nasilje na društvenim mrežama.

bih1

On je bio u svađi sa navijačima Olimpijakosa u vrijeme dok je nosio dres AEK-a, velikog rivala ekipe iz Pireja, koja je putem socijalnih mreža eskalirala.

bih3

Vranješ je obrisao sve što je "okačio", ali mu to nije pomoglo, jer je presuda bila takva kakva jeste, a uprava belgijskog kluba za koji sada igra je oštro osudila njegove komentare i pozive na linč.

bih2

Nevjerovatno zaista ponašanje jednog profesionalnog fudbalera, koji je bio i na udaru navijača BiH radi nekih ličnih i političkih stvari koje nisu odgovarale navijačima naše reprezentacije.

persona

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti