26. 08. 2018 - 08:15
KRALJEVI ODLUČILI: Sjajni napadač stiže kao zamjena za...
907
Shares
KRALJEVI ODLUČILI: Sjajni napadač stiže kao zamjena za Ronalda, on će predvoditi Galacticose

KILYAN MBAPPE

KRALJEVI ODLUČILI: Sjajni napadač stiže kao zamjena za Ronalda, on će predvoditi Galacticose

Sport.ba
26. 08. 2018 - 08:15
0
Shares

Real Madrid je navodno spreman pričekati do ponedjeljka kako bi odlučio hoće li poslati ponudu za PSG-oovog napadača Kylian Mbappea. Evropski prvak koji je izgubio Cristiana Ronalda ranije oog ljeta, ima samo nekoliko dana da dovede njegovu zamjenu.

Dok se Julen Lopetegui sprema da pokaže da mu se može vjerovati i s ovim igračima koje ima na raspolaganju, potoji mogućnot da će Real Madrid napraviti posljednji transfer ovog ljeta. Prema AS-u, UEFA će u ponedjeljak donijeti odluku o finansijskom fer pleju PSG-a. Slijedom toga, ako giganti Ligue 1 budu prisiljeni da prodaju svoje igrače kako bi riješili finansijske knjige, to bi mogla biti prilika da Madrid napravi svoj potez i ukrade Mbappea.

kylian-mbappe

Sa krajem prijelaznog roka koji je vrlo blizu, ne daje Real Madirdu mnogo vremena za zaključivanje sporazuma sa klubom i igračem, pa ostaje da se vidi da li će se nešto učiniti sljedeće sedmice ili ne.

Ipak, Sport je ranije spomenuo kako su španski divovi izdvojili 300 miliona eura kako bi ih potrošili ili na Neymara ili Mbappea kako bi iskoristili situaciju PSG-a, iako najnovija izvješća predlažu da je pobjednik Svjetskog prvenstva prioritet. 19-godišnjak izgleda u odličnoj formi, kao što je prethodno impresionirao u Monacu, on je postigao 21 gol i 15 asistencija u 46 nastupa za PSG prošle sezone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti