25. 08. 2018 - 22:33
OTKRIVENO: Messi ima skrivenu želju - Dovedite ga da haramo...
907
Shares
OTKRIVENO: Messi ima skrivenu želju - Dovedite ga da haramo Evropom!

MBAPPE NA METI KATALONACA

OTKRIVENO: Messi ima skrivenu želju - Dovedite ga da haramo Evropom!

Sport.ba
25. 08. 2018 - 22:33
0
Shares

Messi ima skrivenu želju. Predložio Barceloni da dovede zamjenu za Neymara. Barcelonina zvijezda Lionel Messi je navodno pozvao svoj klub da pobijede rivale Real Madrida u pokušaju transfera Kylian Mbappea prije kraja ovog ljeta.

Klubovi iz La Lige imaju vremena do 31. avgusta potpisati nove igrače, a ova ekipa Barcelone nedvojbeno još uvijek izgleda kao da im je potrebno neko veliko ime za sezonu 2018/19. Unatoč potpisima Ousmane Dembelea, Philippe Coutinho i Malcoma u skorije vrijeme, moglo bi se reći da klub još uvijek nije potpisao igrača koji je sposoban donijeti ono što je Neymar donio prije svog preseljenja u PSG.

coutinho

Zato Messi navodno poziva Barcelonu da učine sve što mogu kako bi osigurali da pobijede Reala u transferu PSG-ovog napadač Kylian Mbappea, prema pisanju Don Balona. Argentinac navodno prati finansijsku situaciju u PSG-u, sa tim da je klub naizgled u opasnosti od kazne finansijskog fer pleja nakon velikih transfera. Ako se utvrdi da su prekršili propise možda će morati prodati Mbappea.

Don Balon spominje interes Real Madirda za Neymara i Mbappea, jer Los Balncosi žele potpisati zamjenu za Cristiana Ronalda koji je otišao u Juventus, dok Messi traži Mbappea u svoje redove. Bit će to velika borba u posljednjim danima prijelaznog roka.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti