15. 08. 2018 - 14:52
Zvijezda Manchestera uputila "PRIJETEĆU" PORUKU na adresu...
907
Shares
Zvijezda Manchestera uputila

NEZADOVOLJAN IZGLEDOM

Zvijezda Manchestera uputila "PRIJETEĆU" PORUKU na adresu FIFA-e i oduševila sve navijače!

Sport.ba
15. 08. 2018 - 14:52
0
Shares

Svi željno iščekuju novo izdanje FIFA 18, najigranije vide oigre na svijetu, a nije tajna da i čak poznati fudbaleri uživaju u igranju pomenute igre. 25-godišnji veznjak engleske reprezentacije i Manchester Uniteda Jesse Lingard na svom je službenom Twitter profilu zatražio od EA Sportsa da mu u novoj FIFA-i frizuru naprave kako spada.

mufc1

Lingard nije zadovoljan svojom frizurom u igri pa je tvorcima najpopularnije nogometne igre spočitao i to što u FIFA serijalu već "99 godina" ima istu frizuru. "Možete li mi sada promijeniti frizuru molim vas, već 99 godina u vašoj igri imam istu", uz hrpu je emotikona na Twitteru napisao Lingard označivši službeni profil EA Sports FIFA-e.

lingard

Lingard je tako još jednom pokazao kako je igračima stalo kako izgledaju i kakve ocjene imaju u igri. Lingard se ubraja u mlađu generaciju nogometaša koji redovito igraju videoigre i to bez problema javno ističu. Lingard je to pokazao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je pogodak Panami proslavio uz ples iz najpopularnije igre na svijetu Fortnite.

Lingard je jedan od predvodnika mlade Engleske koja je u Rusiji osvojila četvrto mjesto nakon što su doživjeli poraz od Hrvatske u polufinalu, odnosno od Belgije u borbi za treće mjesto Podsjetimo, FIFA 19 izlazi 28. septembra, a tijekom navedenog mjeseca bit će dostupna i igrica demo verzija igre.

fifa

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti