15. 08. 2018 - 14:32
KAD NE MOŽES ZAUSTAVITI RONALDA, URADI OVO: Branič Juventusa...
907
Shares
KAD NE MOŽES ZAUSTAVITI RONALDA, URADI OVO: Branič Juventusa POTEZOM prema Ronaldu oduševio sve!

TRENING JUVENTUSA

KAD NE MOŽES ZAUSTAVITI RONALDA, URADI OVO: Branič Juventusa POTEZOM prema Ronaldu oduševio sve!

Sport.ba
15. 08. 2018 - 14:32
0
Shares

Najveća zvijezda prelaznog roka Cristiano Ronaldo očigledno se dobro snašao u Torinu, pokazuje da ima velike ambicije da je željan još dobrog fudbala.

cr

Od dolaska u Italiju Cristiano Ronaldo je glavna tema medija na Apeninima. Portugalac naporno trenira u Juventusu kako bi se što bolje spremio za sezonu koja dolazi, a u kojoj će na njega biti veliki pritisak očekivanja jer se navijači nadaju da bi upravo on mogao donijeti toliko čekani treći naslov europskog prvaka, koji je Stara dama posljednji put osvojila daleke 1996. godine.

cr2

Atmosfera je na treninzima sjajna, svi slijede Ronalda, koji je već postao pravi lider momčadi. Jedan od treninga poslužio je za igru na male golove, a video koji je izašao odmah se proširio društvenim mrežama. U jednom trenutku lopta je stala pred gol, Ronaldo je trebao lagano zabiti, ali je branič Andrea Rugani u šali pomaknuo cijeli gol i spriječio Portugalca da zatrese mrežu.

Na Apeninima su odmah u šaljivom tonu konstatirali kako Portugalca čeka teška zadaća u Serie A, u kojoj su braniči spremni na sve samo kako bi zaštitili vlastiti gol. Vidjet ćemo kako će se Ronaldo uklopiti u italijanski stil fudbala, već je postigao gol na prpremnoj utakmici, a ako se po jutru poznaje dan, onda će i naredne sezone strahovati svi golmani ispred kojih bude Cristiano Ronaldo.

cr1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti