15. 08. 2018 - 15:28
DALIĆ POTVRĐUJE STATUS LEGENDE: Novim izjavama ponovo kupio...
907
Shares
DALIĆ POTVRĐUJE STATUS LEGENDE: Novim izjavama ponovo kupio milione navijača

SELEKTOR HRVATSKE

DALIĆ POTVRĐUJE STATUS LEGENDE: Novim izjavama ponovo kupio milione navijača

Sport.ba
15. 08. 2018 - 15:28
0
Shares

Jedan od najzaslužnijih za hrvatsko srebro, Danijel Subašić rekao je posljednje zbogom nacionalnom grbu. Dugogodišnji vratar hrvatske nogometne selekcije danas je, nakon 44 nastupa, službeno priopćio prekid reprezentativne karijere.

subasic

S debijem protiv Lihtenštajna u Vinkovcima 14. decembra 2009. godine reprezentativnu karijeru započeo je pod vodstvom Slavena Bilića. Kraju ju je priveo u tekućem izborničkom mandatu Zlatka Dalića. "Kao što je bilo s Vedranom Ćorlukom i Marijem Mandžukićem, razgovarao sam s Danijelom Subašićem prije objave njegove odluke koju potpuno razumijem i prihvaćam", otkrio je hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

dalic1

"Što reći o vrataru koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji obranio četiri jedanaesterca u dvije utakmice, a da već svi ne znaju? Ono što svakako treba spomenuti jest da Danijel Subašić nije bio značajan samo na terenu, već je i sjajna osoba za atmosferu u svlačionici. Iako je znao da može braniti još jedan ciklus, smatrao je da je vrijeme za druge što dovoljno govori o njegovom odnosu prema suigračima", rekao je Zlatko Dalić i zaključio: "Želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri i privatnom životu, a nama će uvijek biti dobrodošao gost u hotelu reprezentacije i na našim utakmicama, baš kao i Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić. Smatram da sva trojica zaslužuju dostojan oproštaj od najdražeg im dresa i da to trebamo na odgovarajući način organizirati."

dalic2

Zaista divna gesta hrvatskog stručnjaka, složit ćemo se, a nema sumnje da svojim izjava kupuje hrvatske navijače po ko zna koji put.

dalic3

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti