07. 08. 2018 - 10:47
Steven Gerrard silno želi napadača iz Premijer lige BiH
907
Shares
Steven Gerrard silno želi napadača iz Premijer lige BiH

ELVIR KOLJIĆ

Steven Gerrard silno želi napadača iz Premijer lige BiH

Sport.ba
07. 08. 2018 - 10:47
0
Shares

U prva tri kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2018/2019 jedan igrač posebno se istakao i skrenuo veliku pažnju evropske fudbalske javnosti na sebe.

Elvir Koljić, napadač Krupe postigao je pet golova zbog čega je njegov klub dobio nekoliko ponuda i inkasirati ozbiljnu sumu novca za uvjete u BiH. 

Kako je predsjednik Krupe, Draško Ilić, potvrdio medijima - na stolu kluba stoje ponude Panathanaikosa, Red Stara iz Francuske, Vassland Beverena - ali i velikog, najtrofejnijeg kluba Evrope, Glasgow Rangersa. 

Upravo je od škotskog tima stigla posljednja ponuda, koju s klupe predvodi legendarna osmica Liverpoola - Steven Gerrard. 

O iznosu kojeg bi Krupa mogla inkasirati eventualnom prodajom Koljića - malo se zna. Poznato je da će u narednom kolu na stadion Krupe doći brojni evropski skauti, kako bi gledali Koljića u duelu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja - te eventualno pokušali završiti transfer koji bi trenutno najboljeg napadača u BiH odveo vani, a Krupio donio izdašnu novčanu svotu, piše N1. 

Predsjednik kluba kazao je i to da prate razvoj situacije i finansijske ponude - od kojih će naravno izabrati onu najbolju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti