06. 08. 2018 - 16:41
Žrijeb Play-offa Lige prvaka: Dinamo dobio najtežeg mogućeg...
907
Shares
Žrijeb Play-offa Lige prvaka: Dinamo dobio najtežeg mogućeg protivnika, Zvezda bi uz malo sreće mogla u grupnu fazu

ZANIMLJIVI SUSRETI

Žrijeb Play-offa Lige prvaka: Dinamo dobio najtežeg mogućeg protivnika, Zvezda bi uz malo sreće mogla u grupnu fazu

Sport.ba
06. 08. 2018 - 16:41
0
Shares

Danas je održano žrijebanje finalne parova pred grupnu fazu Lige prvaka. Dinamo Zagreb je saznao suparnika u play-offu Lige prvaka ako se tamo plasira prolaskom kazahstanske Astane. Hrvatski prvak u play-offu u tom slučaju igrao bi protiv švicarskog prvaka Young Boysa, jednog od najtežih mogućih suparnika.

draww

Dinamo je mogao izvući Crvenu zvezdu koja u trećem pretkolu igra sa Spartakom, ali će srpski prvak, ako prođe u play-offu, igrati protiv boljeg iz dvoboja Salzburga i Shkendije. PSV će igrati protiv boljeg iz dvoboja azerbajdžanskog Qarabaga i bjeloruskog BATE-a, a posljednji par čine Malmo/Vidi - Celtic/AEK

draw

Koliko Dinamo ima teškog protivnika pokazuje i podatak da je Young Boys u posljednje dvije sezone izbacio kijevski Dinamo i Šahtar iz Donjecka Posljednjih sezona Young Boys bilježi dobre rezultate u Europi. Tako je prošle sezone izbacio kijevski Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka prije nego je ispao u grupnoj fazi Europske lige u skupini s istim klubom, Partizanom i Skednerbeuom. Nema sumnje da će biti izuzetno zanimljivo vidjeti ko će biti bolji u posljednjim mečevima i plasirati se u grupnu fazu najelitnijeg takmičenja, uz ogromnu financijsku dobit.

young-boys

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti