06. 08. 2018 - 16:26
ITALIJANI OBJAVILI BRUTALAN PLAN ZA MODRIĆA: Zna se i gdje ide...
907
Shares
ITALIJANI OBJAVILI BRUTALAN PLAN ZA MODRIĆA: Zna se i gdje ide poslije Intera!

ZANIMLJIV PLAN

ITALIJANI OBJAVILI BRUTALAN PLAN ZA MODRIĆA: Zna se i gdje ide poslije Intera!

Sport.ba
06. 08. 2018 - 16:26
0
Shares

Ovih dana naslovne strane mnogih svjetskih listova prepune su priča o Modriću i Interu. Ugledni talijanski list Corriere delo Sport objavio je zanimljiv detalj iz ponude koju Inter sprema Luki Modriću. Uz bogat četverogodišnji ugovor nude mu još jedan siguran transfer, u kineski Jiangsu Suning. Ta najava ima smisla s obzirom na to da su vlasnici Jiangsua ujedno i najveći dioničari Intera, ali pitanje je mogu li kineski milijuni motivirati Modrića na odlazak u Inter.

inter

Naime, prije nešto manje od dvije godine imao je ponudu kluba iz kineske lige koji je nudio primanja od 20 milijuna eura godišnje. Modrić se zahvalio, produljio s Realom do 2020., pritom dodavši kako se nada da mu ovo nije posljednje produljenje ugovora s Kraljevskim klubom te da se nada da će završiti svoju karijeru u Madridu.

modricc

U dvije godine puno toga se promijenilo i Modrić je dosegnuo vrhunac karijere. S Realom je osvojio četiri Lige prvaka, redovni je član udarne postave Lige prvaka i najbolji igrač SP-a te ozbiljan kandidat za Zlatnu loptu.

modriccc

Hrvatski kapiten za četiri godine imat će 36 na leđima i u toj perspektivi teškaška ponuda u Kini zvuči neloše. Drugi talijanski list Gazzete delo sport izještava da bi Inter ponudio Modriću 10 miliona eura po sezoni, a sastanak njega i Pereza zakazan je za Srijedu.

perez

Vidjet ćemo hoće li Inter uspjeti realizovati ovaj transfer, a ne treba ni pričati kakvo bi to bilo pojačanje za posrnulog italijanskog diva koji se u Evropu vraća na velika vrata.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti