06. 08. 2018 - 16:51
ŠPANCI SU APSOLUTNO SIGURNI: Ovaj Srbin nagovara Luku Modrića...
907
Shares
ŠPANCI SU APSOLUTNO SIGURNI: Ovaj Srbin nagovara Luku Modrića da napusti Madrid!

BIVŠI IGRAČ REAL MADRIDA

ŠPANCI SU APSOLUTNO SIGURNI: Ovaj Srbin nagovara Luku Modrića da napusti Madrid!

Sport.ba
06. 08. 2018 - 16:51
0
Shares

Madridski mediji i navijači potreseni su pričama da bi Luka Modrić vrlo lako mogao da napusti grad i pojačava italijanski Inter. Otkrili su i ko ga nagovara na takvo nešto. Španska televizija La Sexta prenosi kako je glavni i odgovorni za eventualni odlazak Luke Modrića, bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, Predrag Mijatović.

mijatovic

Real poručuje kako ne želi ni čuti o prodaji 32-godišnjeg veznjaka, ali španjolski i talijanski mediji tvrde kako je Modrić već poručio predsjedniku Florentinu Perezu da želi promijeniti klub. La Sexta doznaje da će Luka i njegovi predstavnici na sastanku ovog tjedna pokušati nagovoriti predsjednika Florentina Pereza da popusti i pristane na Interovu ponudu.

perez

Isti izvor piše kako iza svega stoji Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš i bivši igrač Reala u kojeg Modrić ima veliko povjerenje. Mijatović i Modrić su bili u kontaktu tijekom cijelog Svjetskog prvenstva, a Španjolci navode da je Crnogorac nagovarao kapetana hrvatske reprezentacije da preseli u Italiju.

mijat

"Privilegiran sam što poznajem Luku i prolazim sve ovo uz njega. Sve što mu se događa taj čovjek zaslužio je svojim igrama u Realu i reprezentaciji, ali i karakterom i dobrotom. Ne znam je li Luka Modrić bolji čovjek ili igrač, to je mrtva trka i uvijek će biti. Sretan sam zbog njega", rekao je Mijatović tijekom Svjetskog prvenstva. Luka Modrić bi prelaskom u Inter inkasirao 10 milion godišnje i tako postao drugi najplaćeniji igrač italijanske Serie A, odmah nakon svog bivšeg klupskog kolege Cristiana Ronalda.

lukaa

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti