06. 08. 2018 - 15:41
Ben Arfa, Yaya Toure i ostali - pogledajte cijelu momčad koju...
907
Shares
Ben Arfa, Yaya Toure i ostali - pogledajte cijelu momčad koju možete dovesti potpuno besplatno

NEKOLIKO ODLIČNIH NOGOMETAŠA

Ben Arfa, Yaya Toure i ostali - pogledajte cijelu momčad koju možete dovesti potpuno besplatno

Germanijak.hr
06. 08. 2018 - 15:41
0
Shares

Nogometni prijelazni rok se opasno zahuktao, a moglo bi se reći i kako je došao do prave završnice, barem što se nekih velikih liga tiče. U Engleskoj nogometna tržnica od ove godine traje do početka prvenstva, odnosno još 3 dana, a u Italiji se zatvara 17. kolovoza. Samim time dosta klubova zatvara svoje rostere pa je zanimljivo vidjeti hoće li neki od igrača koji su trenutno bez ugovora uskoro pronaći svoje nove klubove. Pregledom baze podataka na nogometnoj stranici Transfermarkt složili smo zanimljivu momčad koju možete dovesti potpuno besplatno.

huth

Na vratima nije neki pretjerani izbor, a naša 'jedinica' je na kraju postao Željko Brkić, srpski vratar čiji je posljednji klub bio PAOK Saloniki. Ispred njega je stoperski dvojac Robert Huth – Deigo Reyes. Nijemac je napustio Leicester s kojim je osvojio naslov prvaka Engleske, a meksički reprezentativac se ozlijedio prije Svjetskog prvenstva pa mu Porto nije produžio ugovor. Tko je spreman riskirati s ozljedom, Reyes bi mu mogao dobro doći jer on ima tek 25 godina. Desni bek 'okupira' Glen Johnson koji se lani nije zaigrao u Stokeu, a lijevi reprezentativac Hondurasa Emilio Izaguirre.

manchester-city-manager-pep-guardiola-and-yaya-toure-after-the-game

Yaya Toure još uvijek traži klub pa smo mu našli mjesto u našoj momčadi, a uz njega je u srcu veznog reda bivši švedski reprezentativac Pontus Wernbloom koji je lani igrao za CSKA iz Moskve. Ispred njega smo 'postavili' vjerojatno i najveću zvijezdu ove momčadi, Hatema Ben Arfu.

1

Na krilnim pozicijama smo jaki. Lijevo je 25-godišnji Brazilac Bernard koji je napustio Šahtar iz Donjecka i još nije našao klub, a desno 30-godišnji Bakary Sako koji je dobio prednost u odnosu na Alessija Cercija. U vrhu napada je 32-godišnji Dieumerci Mbokani koji je prošlu sezonu završio u Dinamu iz Kijeva.

Učitaj još novosti