05. 08. 2018 - 21:47
OBA HRVATA NA IZLAZNIM VRATIMA: Inter vrši pritisak na Lukinog...
907
Shares
OBA HRVATA NA IZLAZNIM VRATIMA: Inter vrši pritisak na Lukinog agenta, Kovačić ne odustaje od transfera

MODRIĆ NA PRODUŽENOM ODMORU

OBA HRVATA NA IZLAZNIM VRATIMA: Inter vrši pritisak na Lukinog agenta, Kovačić ne odustaje od transfera

Sport.ba
05. 08. 2018 - 21:47
0
Shares

Mateo Kovačić i Raphael Varane su se u nedjelju vratili treninzima Real Madrida pa je Luka Modrić ostao jedini igrač kraljevskog kluba koji je još uvijek na odmoru. Real se nalazi na turneji u SAD-u, a s Kovačićem i Varaneom su trenirali i Casemiro i Marcelo. AS piše kako Kovačić i dalje ne odustaje od ideje da napusti klub iako je kraljevski klub već nekoliko puta poručio da to ne dolazi u obzir.

Modrićev produženi odmor nema nikakve veze s mogućim transferom u Inter. Naime, on je zbog iscrpnog Svjetskog prvenstva i tri odigrana produžetka dobio nekoliko slobodnih dana više od ostatka momčadi i u Madridu ga očekuju u srijedu.

modric

Zbog iscrpljujuće sezone koja je iza njega, Modrić vjerojatno neće konkurirati za utakmicu evropskog Superkupa s Atletico Madridom koja se igra 15. avgusta. Lopeteguiju je svakako potrebniji odmoran Modrić u novoj sezoni pa će ga radije poštedjeti nego riskirati dodatno preopterećenje u jednoj utakmici. Naravno, to će mu se isplatiti samo ako hrvatski kapiten ostane u klubu...

I dok u Realu iščekuju Modrićev povratak i sastanak njega i Pereza, Inter, prema pisanju AS-a, ali i Corriere dello Sporta nastavlja vršiti pritisak na Modrićevog agenta. Iako je trener kraljevskog kluba jasno poručio da računa na Modrića i iduće sezone, Inter svoj 'prolaz' vidi u navodnom dogovoru Modrića i Pereza po kojemu će ga klub pustiti ako osvoji i treću Ligu prvaka.

inter

Tema je i dalje vruća, a sigurno će mnoge stvari biti puno jasnije nakon što se Modrić vrati s odmora...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti