05. 08. 2018 - 22:40
NI BARCA NI CITY NI CHELSEA: Pjanić u planetarnoj razmijeni...
907
Shares
NI BARCA NI CITY NI CHELSEA: Pjanić u planetarnoj razmijeni odlazi u ponajveći evropski klub

ŽELE GA NA OLD TRAFFORDU

NI BARCA NI CITY NI CHELSEA: Pjanić u planetarnoj razmijeni odlazi u ponajveći evropski klub

Sport.ba
05. 08. 2018 - 22:40
0
Shares

Juventus je ove sezone naumio osvojiti Ligu prvaka. I za taj su cilj spremni žrtvovati apsolutno sve. Žrtvovali su svog najboljeg napadača Gonzala Higuaina, dopustili 'izdajniku' Bonucciju da se vrati u klub, a sada su se spremni odreći i jednog od najstandardnijih igrača kako bi se u klub vratio Paul Pogba.

Stara dama svim silama pokušava doći ponovno do Pogbe, a  najveća prepreka im je Barcelona jer bi i Katalonci u svojim redovima rado vidjeli Francuza, doznaje Goal. Naravno, treba prvo nagovoriti United da pusti Pogbu iz kluba nakon što su ga doveli za 105 miliona eura. Crvenim vragovima ta opcija nije odbojna, pogotovo ako pristigne neka luda ponuda, ali sigurno je jedino da ga neće pristati prodati prije nego što pronađu zamjenu. 

pjanicJuventus se dosjetio i tom problemu, a 'žrtva' bi mogao biti Miralem Pjanić. Naime, Goal doznaje da je upravo njega Juventus ponudio Unitedu kako bi riješio zahtjev o Pogbinoj zamjeni. Naravno, ovaj transfer je još uvijek daleko od zaključivanja, a sve bi se moglo otegnuti i na 9. avgust, posljednji dan prijelaznog roka u Engleskoj.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti