04. 08. 2018 - 23:16
MA OVO JE APSOLUTNO NEVJEROVATNO: Abidal 'ukrao' i trećeg...
907
Shares
MA OVO JE APSOLUTNO NEVJEROVATNO: Abidal 'ukrao' i trećeg igrača, ovog puta najomraženijem rivalu ispred nosa

PAUL POGBA U CENTRU PAŽNJE

MA OVO JE APSOLUTNO NEVJEROVATNO: Abidal 'ukrao' i trećeg igrača, ovog puta najomraženijem rivalu ispred nosa

Sport.ba
04. 08. 2018 - 23:16
0
Shares

Real poslao ponudu, ali on je izabrao "Nou Camp". Sjajni igrač Uniteda već je odabrao broj koji će nositi u Barceloni. Real Madrid je kako se izvještava podigao svoju ponudu na 80milijuna funti za transfer Manchester Unitedovog veznjaka Paul Pogbu.

Budućnost francuskog internacionalca je većinu ljeta bila predmet mnogih špekulacija, a Don Balon tvrdi da Real radi na njegovom transferu na "Bernabeu". Ovo dolazi nakon što je "Mundo Deportivo" potvrdio da Pogba održava kontakte o prelasku u najveće rivale Madrida, Barcelonu, ali mogao bi biti presudno pojačanje za Los Blancose.

real

Jedna stvar je da evropski prvaci moraju dovesti veliko ime nakon što je Cristiano Ronaldo napustio klub i otišao u Juventus, a Pogba je jedan od njih kako se navodi u španskim medijima. Ipak, imao bi važnu ulogu u Barceloni kojoj nedostaje dubina i kvaliteta u veznom redu nakon što je ovog ljeta izgubio Andres Iniestu i Paulinha.

iniesta

Moglo bi biti prekasno za Real da otme ovaj transfer, jer Metro tvrdi da je Pogba zapravo odabrao broj osam u Barci, ako bude ostvario ovaj transfer. Don Balon također primjećuje da je trenutna ponuda od 80 miliona funti iz Madrida, dio novca od 98 miiona funti koje United želi za 25-godišnju zvijezdu. Da li će Pogba otići u Madrid ili Barcelonu? Koja opcija mu je bolja u ovom trenutku? Mnogi smatraju da bi Barca mogla izvesti i treću "otmicu", nakon Malcoma i Artura Vidala...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti