23. 07. 2018 - 18:01
NA INSTAGRAMU OTKRIO GDJE ODLAZI: Plavci nadomak velikog...
907
Shares
NA INSTAGRAMU OTKRIO GDJE ODLAZI: Plavci nadomak velikog pojačanja, Sarri sklapa strašan tim

GOLOVIN BLIZU LONDONA

NA INSTAGRAMU OTKRIO GDJE ODLAZI: Plavci nadomak velikog pojačanja, Sarri sklapa strašan tim

Sport.ba
23. 07. 2018 - 18:01
0
Shares

Ruski veznjak Aleksandr Golovin je izgleda na putu prema "Stamford Bridgeu", ako je vjerovati posljednjoj instagram objavi njegovog saigrača iz CSKA Moskve. Sergej Chepchugov, koji igra kao golman za rusku ekipu, otišao je na Instagram da poželi Golovinu sreću pred njegov sljedeći transfer, koji je možda i otkrio njegovu sljedeću destinaciju.

“Kada si došao u prvi tim, odmah sam ti rekao, također ćeš trenirati. Dvije godine kasnije otići ćeš u evropsku momčad. Danas, puno savjeta i pažnje! Nadam se da osjetiš srce? # Chelsy Zabavite se, sjajna karijera!”, poručio mu je Chepchugov.

aleksandr-golovin-2016

Football.london također navodi da je Maurizio Sarri razgovarao s novinarima na svojoj prvoj konferenciji za novinare kao menadžer Chelseaja i dotaknuo se teme da će dodati jednog ili dva igrača u momčad, uključujući i veznog igrača. Ako se Chepchugovovi komentari potvrde, Sarri je možda već pronašao svog čovjek na sredini terena.

skysports-maurizio-sarri-chelsea-4365214

Golovin je ovog ljeta uživao u fantastičnom Svjetskom prvenstvu sa domaćinima i bio je istaknuti igrač tijekom neočekivanog niza do četvrtfinala. U dobi od 22 godine, kreativni vezni igrač je sada spreman za novi izazov sa većim evropskim klubom koji bi mogao biti Chelsea u Premier ligi.

golovin

Telegraph je nedavno snažno povezao igrača sa Chelseajem, nakon što su rekli da je već održao razgovore o prelasku u Chelsea, a sa tom instagram objavom izgleda da bi stvari mogle već biti riješene što se tiče njegovog transfera na Stamford Bridge.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti