18. 07. 2018 - 22:19
Džajić nije više najbolji fudbaler s ovih prostora: Da li je...
907
Shares
Džajić nije više najbolji fudbaler s ovih prostora: Da li je Modrić

LUKA IPAK ISPRED

Džajić nije više najbolji fudbaler s ovih prostora: Da li je Modrić "najveći" koji je hodao eks-jugoslovenskom teritorijom ikada?

18. 07. 2018 - 22:19
0
Shares

Fudbaler  Hrvatske Luka Modrić obeležio je protekli Mundijal u Rusiji. Ne samo da je vodio svoju selekciju do finala, već je bio jedna od ključnih karika čitave ekipe.

Od prve do poslednje utakmice bio je konstantan u igri, i ne samo to, njegovi saveti kao kapitena bili su krucijalni da ekipa odigra timski. Zato je i na kraju nagrađen titulom najboljeg igrača Mundijala.

luka-modric

Posle ovog šampionata, povnovo se otvorilo pitanje, da li je Modrić možda najveći igrač sa ovih prostora?

Teško je porediti vremena i načine igranja fudbala. U Srbiji su "Bogovi" bili Šeki i Džaja, u Crnoj Gori - Dejo Savićević i Peđa Mijatović. Bosanci veruju u Safeta Sušića, dok su Hrvati smatrali da boljih nema od Roberta Prosinečkog, Zvonimira Bobana ili Davora Šukera.

1

Sve dok se nije pojavio Luka Modrić. Sama činjenica da je vodio tim do finala najvećeg sportskog događaja na svetu je dovoljna da ga svrsta u najboljeg ikada, jer nikome pre to nije pošlo za nogom.

Osim toga, Modrić je pokupio i bezbroj trofeja sa Real Madridom - čak četiri Lige šampiona, dok je i četiri puta biran u idealan tim Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Učitaj još novosti