17. 07. 2018 - 09:06
Sergej Trifunović sada pokopao Vatrene više nego ikad: Poznati...
907
Shares
Sergej Trifunović sada pokopao Vatrene više nego ikad: Poznati glumac je rekao SUROVU istinu i izazvao lavinu reakcija

NAKON POJAVLJIVALJA THOMPSONA

Sergej Trifunović sada pokopao Vatrene više nego ikad: Poznati glumac je rekao SUROVU istinu i izazvao lavinu reakcija

Sport.ba
17. 07. 2018 - 09:06
0
Shares

Hrvatska je ostvarila gotovo nestvaran uspjeh stigavši do finala Svjetskog prvenstva. Na kraju su poklekli protiv moćne Francuske, a u državi ih je dočekalo oko pola miliona stanovnika. Večer za pamćenje ipak je itekako pokvarilo pojavljivanje kontraverznog Marka Perkovića Thompsona, koji je zdušno zapjevao s nogometašima.

Prisustvo osvjedočenog fašiste na proslavi izuzetnog sportskog uspjeha izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama. Tako je filmski režiser iz Srbije Srđan Dragojević osudio ovaj čin hrvatske reprezentacije pa je napisao na Twitreru:

"Tompson sa fudbalskom reprezentacijom?! Je..te se, nogometaši! Ali znajte da cu se ovde uvek boriti da, ko god to pozeli, navija za vas jer mene iskljucivo zanima da moj narod bude civilizovan i tolerantan!"

I poznati glumac Sergej Trifunović još jednom se oglasio. I on je također uputio kritike.

"Ne je.. mene uspeh hrvatske repke. Ne.Drago mi je i svaka čast. Veličanstvena igra,krunisana zasluženim finalom. I navijao sam za Hrvatsku do polufinala,radovao se radosti svih mojih prijatelja. Tompson u busu. To me jebe. Capisci?"

 

Učitaj još novosti