12. 07. 2018 - 17:17
RASULO GALACTICOSA: Nakon Ronalda odlazi još jedna velika...
907
Shares
RASULO GALACTICOSA: Nakon Ronalda odlazi još jedna velika zvijezda - pregovori su uznapredovali!

BALE NA PRAGU UNITEDA?!

RASULO GALACTICOSA: Nakon Ronalda odlazi još jedna velika zvijezda - pregovori su uznapredovali!

Sport.ba
12. 07. 2018 - 17:17
0
Shares

Pregovori Manchester Uniteda i Real Madrida o transferu fudbalera španske ekipe Garetha Balea u Englesku napreduju, prenijeli su britanski mediji.  Pregovori su odmakli, a ako se klubovi dogovore, konačnu odluku o prelasku na Old Trafford donijet će sam fudbaler, prenio je "Manchester Evening News".

"Gareth će razgovarati s trenereom Real Madrida Julenom Lopeteguijem i vidjet ćemo šta će biti", rekao je ranije ove sedmice Baleov menadžer Johnatan Burnett.

Bale (28) ima ugovor sa Real Madridom do 2022. godine, ali će morati da se izbori za mjesto u timu pored Isca i Marca Asensija. Evropski šampion Real Madrid pretrpio je velike promjene u timu ovoga ljeta, pošto je Cristiano Ronaldo prešao u Juventus, a trener Zinedine Zidane je po osvajanju Lige šampiona napustio klub.

karim-benzema-cristiano-ronaldo-gareth-bale-bbc-real-madrid-20032016-1t9fiv0xb4vdf15e3zt56rtzww

2013. godine Gareth Bale došao je iz Tottenhama u Real Madrid za 100 miliona eura, a sada Florentino Perez za dvadesetosmogodišnjeg napadača navodno traži 90 miliona eura. U igri su bili i Bayern, te Tottenham. Ipak, čini se da je United u pol poziciji trenutno.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti