09. 07. 2018 - 09:01
GENI SU ČUDO: Ronaldinhov sin nasljedio očev talent, evropski...
907
Shares
GENI SU ČUDO: Ronaldinhov sin nasljedio očev talent, evropski velikan koji je tatu proslavio krenuo po njega

JOAO MOREIRA

GENI SU ČUDO: Ronaldinhov sin nasljedio očev talent, evropski velikan koji je tatu proslavio krenuo po njega

Sport.ba
09. 07. 2018 - 09:01
0
Shares

Joao Moreira, sin legendarnog nogometaša Ronaldinha, mogao bi uskoro potpisati ugovor s Evertonom. Tako barem tvrde brazilski mediji. Moreira ima 13 godina, a dobar dio talenta je naslijedio od oca. Brazilski mediji tvrde kako bi uskoro trebao preseliti u Evropu i krenuti stopama slavnog oca.

Osim Evertona, ozbiljan interes za njega pokazuje i PSG, klub u kojem je i njegov otac započeo evropsku avanturu. Dinho je majstorijama oduševljavao "Park prinčeva", a možda ga baš tu naslijedi Joao.

Interesantno je to da je Joao već trenirao s mlađim kategorijama francuskog velikana. Svojim igrama oduševio je bogate čelnike kluba koji ga silno žele dovesti. Očito je da će uslijediti velika borba bogatih Parižana s Evertonom, a moguće je da u igru se uključi i još neki velikan.

joao-moreira-813134

Inače, Ronaldinhov sin nogomet je počeo trenirati u brazilskom Vascu, a trenutno je član jedne nogometne akademije u Braziliji. Ukoliko se nastavi razvijati željenim tokom, uskoro bi mogli imati novu veliku zvijezdu na nogometnom nebu...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti