09. 07. 2018 - 12:02
KATASTROFALNA TRANSFER POLITIKA IZAŠLA NA VIDJELO: Barcina...
907
Shares
KATASTROFALNA TRANSFER POLITIKA IZAŠLA NA VIDJELO: Barcina zvijezda zatražila hitan sastanak, odlazak veoma blizu

I TO ODMAH NAKON MUDNIJALA

KATASTROFALNA TRANSFER POLITIKA IZAŠLA NA VIDJELO: Barcina zvijezda zatražila hitan sastanak, odlazak veoma blizu

Sport.ba
09. 07. 2018 - 12:02
0
Shares

Nakon što je Paulinho u potpuno iznenađujućem transferu napustio Barcelonu nakon samo jedne sezone i to vrlo dobre, isto bi se moglo dogoditi i Ousmane Dembeleu. Francuski nogometaš nezadovoljan je statusom na "Nou Campu", a i navijači su nezadovoljni njegovim igrama.

Bivši igrač Borussije potpuno je ispao iz forme te je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji rezerva kod francuskog selektora Didiera Deschampsa i rijetko dobiva priliku za igru. Španski mediji javljaju da je Dembele svjestan kako ga u Barceloni čeka još jedna teška sezona i da je zatražio razgovor sa čelnicima kluba čim se vrati iz Rusije.

ousmane-dembele-y5a9b6rhkjj71i7k52d22l145

Želi saznati kakvu će ulogu imati sljedeće sezone, čuo je da Barcelona na njegovoj poziciji želi dovesti Williana iz Chelseaja te strahuje za svoju budućnost. Nakon razgovora sa čelnicima Barcelone, razmislit će hoće li ostati ili će krenuti u pregovore s drugim klubovima. 

willian-could-be-set-to-leave-chelsea-in-the-summer-920728
Podsjećamo, Blaugrana ga je dovela za 105 miliona eura (s bonusima na kraju može biti i 150 miliona eura), a sada ga je spremna prodati za sličan iznos. Toliko je, otkriva britanski "Mirror", spreman odmah ponuditi Manchester United, a u igri je i Liverpool.

barcelona-real-madrid-ousmane-dembele-clasico-876292

Dembele se borio s formom na "Nou Campu" i već nekoliko puta je povezivan s odlaskom u posljednjih nekoliko mjeseci, dok je "Mundo Deportivo" nedavno objavio kako je Jurgen Klopp zainteresovan za njega. Francuski internacionalac bi mogao biti lijep dodatak za Liverpool, jer je on izgleda više prikladan Kloppovom stilu igre, nego Barceloninom menadžeru Ernestu Valverdeu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti