10. 06. 2018 - 20:01
Joao Cancelo sve dalji od ugovora sa Interom: Nerazzurri...
907
Shares
Joao Cancelo sve dalji od ugovora sa Interom: Nerazzurri ekspresno prelaze na plan B!

OKREĆU SE DRUGIM PLANOVIMA

Joao Cancelo sve dalji od ugovora sa Interom: Nerazzurri ekspresno prelaze na plan B!

Sport.ba
10. 06. 2018 - 20:01
0
Shares

Inter i dalje ne odustaje od Joaa Cancela, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici iz Valenciee na "Meazzi". Portugalac se odlično pokazao, Inter je imao mogućnost da otkupi njegov ugovor, ali nisu uspjeli da skupe 35 miliona eura do 31. maja. Sada se nadaju da će uspjeti da ga dovedu na još jednu pozajmicu, ali kako se u priču uključio i Juventus u upravi su svjesni da bi mogli da ostanu bez portugalskog reprezentativca.

cancelo-portugal

Tako su napravili i spisak igrača koji bi mogli da stignu u Milano u slučaju da priča oko Cancela propadne. Na listi su tri imena, fudbaler Sampdorije Bartosz Bereszinsky, defanzivac Chelsija Davide Zapacosta i italijanski internacionalac iz redova lisabonskog Sportinga Cristiano Piccini.

davide-zappacosta-649471

Vrijednost 25-godišnjeg Poljaka iz Sampe se na "transfermarkt.com" procjenjuje na oko 12 miliona evra, Zapacosta se cijeni na oko 20, mada ga je Chelsea platio 25 miliona eura Torinu minulog ljeta, dok je vrijednost Piccinija oko 6,5 miliona eura, mada je jasno da će Sporting tražiti daleko više.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti