22. 03. 2018 - 09:49
'Koga bih doveo iz Barcelone? Messija je nemoguće, zato biram...
907
Shares
'Koga bih doveo iz Barcelone? Messija je nemoguće, zato biram Rakitića!'

MONCHI ISKREN:

'Koga bih doveo iz Barcelone? Messija je nemoguće, zato biram Rakitića!'

22. 03. 2018 - 09:49
0
Shares

Romin sportski direktor Monchi upitan je kojeg bi igrača najradije doveo iz Barcelone, momčadi protiv koje će njegova vučica igrati u četvrtfinalu Lige prvaka: "Mogu li imati više od jednog? Pa, obzirom da Messi nije opcija, uzeo bih Ivana Rakitića! U Barceloni postoji puno igrača koji su san svakog sportskog direktora, pa se jako teško odlučiti za samo jednog. Ali Rakitić ima stvarno odličnu sezonu", nahvalio je Monchi hrvatskog reprezentativca kojeg je upravo on doveo u Sevillu 2011. godine iz Schalkea.

Monchi se osvrnuo i na trenutnu situaciju u svlačionici Rome: "Alisson je jako napredovao, postao je prvi golman Brazila, a za Romu u ligi ima deset utakmica bez primljenog gola, kao i niz vrhusnkih odbrana u Ligi prvaka. Ima samo 26 godina i puno mjesta za napredak. Ali, za njega nije došla niti jedna službena ponuda! Puno je glasina, ali ponuda još nema."

"Kada je riječ o utakmici protiv Barcelone, jasno mi je zašto svi na njih gledaju kao na favorite. Pa i ja mislim da su oni favoriti! No, to samo znači da imaju veće šanse za proći dalje, a mi imamo pravo sanjati i dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje", optimistično je zaključio Monchi.

Učitaj još novosti