14. 03. 2018 - 11:50
I ON VRIJEDI 105 MILIONA EURA Evropa se ismijava nakon očajnog...
907
Shares
I ON VRIJEDI 105 MILIONA EURA Evropa se ismijava nakon očajnog poteza Francuza

POGBA U GLAVNOJ ULOZI

I ON VRIJEDI 105 MILIONA EURA Evropa se ismijava nakon očajnog poteza Francuza

14. 03. 2018 - 11:50
0
Shares

Manchester United nije uspio doći ni do četvrtfinala Lige prvaka, iako su ga mnogi vidjeli među četiri tima. Crveni đavoli su čak donijeli pozitivan rezultat iz Andaluzije (0:0), iako je Sevilla u tom dvoboju bila izuzetno dominantna. David de Gea spasio je tada Mourinhove izabranike, ali sinoć ništa nije mogao.

Wissam Ben Yedder ušao je s klupe i u razmaku od samo četiri minute uništio snove i ušutkao "Teatar snova". Tegobno je izgledalo veleljepno izdanje u tim trenucima, dok su se prolamali uzvici oduševljenja Španaca. Mnogi zamjeraju Mourinhu na tome što je meč počeo s Matićem i Fellainijem u vezi, a u nastavku je ušao Paul Pogba.

Bivši igrač Juventusa, plaćen čak 105 miliona eura, nije pružio ama baš ništa, te smo tek uvidjeli zašto je sve dalje od početne postave. Naime, igrala se prva minuta sudijske nadoknade, kada je Francuz primio loptu na svojoj polovini i naprosto se izgubio. Istina, posao mu nisu olakšali ni saigrači, koji su izgledali potpuno bezvoljno. Uostalom, uvjerite se i sami...

Učitaj još novosti