10. 02. 2018 - 09:44
Moyes: Razumijem zbog čega je Evra šutnuo navijača!
907
Shares
Moyes: Razumijem zbog čega je Evra šutnuo navijača!

TRENER WEST HAMA UZ NOVO POJAČANJE

Moyes: Razumijem zbog čega je Evra šutnuo navijača!

10. 02. 2018 - 09:44
0
Shares

Trener West Ham David Moyes rekao je danas da razumije zbog čega je fudbaler Patrice Evra šutnuo navijača.

Evra je bio bez kluba od novembra, kada je sporazumno raskinuo ugovor sa Olympique Marseilleom pošto je uoči utakmice u Ligi Evrope protiv Vitorije šutnuo navijača svog kluba koji ga je provocirao.

Evropska fudbalska unija (UEFA) ga je zbog toga suspendovala do kraja juna iz evropskih takmičenja i novčano ga kaznila. Francuz je u srijedu potpisao ugovor sa West Hamom do kraja juna.

"Da li sam zabrinut? Ne, poslije onoga što mi je rekao. Rekao mi je šta se dogodilo. To pokazuje da će se boriti za sebe i da neće svašta trpjeti. Kada mi je objasnio šta mu je taj navijač rekao, nemam šta da prigovorim na njegovu reakciju. Ne bih volio da to uradi na mojoj utakmici, ali kada čuješ šta je navijač rekao, onda možeš da ga razumiješ", rekao je Moyes.

Evra nije igrao tri mjeseca, ali bi Moyes mogao da ga uvrsti u tim za utakmicu u nedjelju protiv Watforda. Evra bi u timu mogao da zamijeni lijevog beka Arthura Masuakua, koji je suspendovan na četiri utakmice zbog pljuvanja protivnika. Moyes i Evra su svojevremeno sarađivali u Manchester Unitedu.

"Dobro ga poznajem, znam šta nam može donijeti. On je profesionalac kao i svaki drugi i nadam se da će što prije biti spreman. Doveli smo ga da igra. Mogao bi da igra protiv Watforda, trenirao je i nije daleko od ekipe", naveo je Moyes.

Učitaj još novosti