10. 02. 2018 - 09:10
Zidane progovorio o sudbini Isca i iznenadio mnoge
907
Shares
Zidane progovorio o sudbini Isca i iznenadio mnoge

ŽELIM DA OSTANE DO KRAJA KARIJERE OVDJE

Zidane progovorio o sudbini Isca i iznenadio mnoge

10. 02. 2018 - 09:10
0
Shares

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je danas da nema namjeru prodavati važne fudbalere, pa tako ni Isca, pošto njegova ekipa želi da završi sezonu na pozitivan način.

Real Madrid zaostaje 19 bodova za vodećom Barcelonom poslije remija 2:2 s Levanteom koji se bori za opstanak u Primeri.

Španski mediji prenijeli su da će Real prodati nekolicinu igrača, među kojima i Iska, kako bi se u ekipi napravilo mjesta za Edena Hazarda iz Chelseaja, Mohameda Salaha iz Liverpoola, ili napadača Bayern Munchena Roberta Lewandowskog.

"Želim da Isco provede cijelu karijeru u Realu i to se neće promijeniti. On je sjajan igrač i to pokazuje, nije tačno da želimo da ga prodamo. Svaki član ove ekipe je ključan. Igramo mnogo utakmica i svakoga moram da pozovem u ekipu. Ja imam najteži posao jer biram tim", rekao je Zidane.

Real Madrid gotovo sigurno neće odbraniti titulu u Primeri, a ispao je i iz Kupa Kralja, a Zidane je rekao da nema razloga da ekipa bude negativna, uoči prve utakmice u Ligi prvaka protiv Paris Saint-Germaina, u srijedu.

"Stvari ponekad ne idu onako kako želimo, ali znamo ko smo i da tokom teških trenutaka moramo da nastavimo naporno da radimo i da mislimo pozitivno. Znamo naše oružje i znamo da sve može brzo da se promijeni. Želimo dobro da igramo i da smanjimo zaostatak za vodećima, a za sada ne mislimo na utakmicu u Ligi prvaka", rekao je on.

Bivši francuski reprezentativac naveo je da njegova ekipa ne treba da se plaši duela s Paris Saint Germainom. "Daćemo sve od sebe. Niko ne zna šta će se dogoditi, ali mi želimo dobro da odigramo. Znamo da će biti teško, ali nismo zabrinuti. Igrači vole da igraju u takvim utakmicama", dodao je Zidane.

Učitaj još novosti