10. 02. 2018 - 10:00
Pioli: VAR je odlučio pobjednika! Allegri: Ni meni nije jasno...
907
Shares
Pioli: VAR je odlučio pobjednika! Allegri: Ni meni nije jasno zašto je poništen penal

SERIE A

Pioli: VAR je odlučio pobjednika! Allegri: Ni meni nije jasno zašto je poništen penal

10. 02. 2018 - 10:00
0
Shares

Juventus je uoči utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama slavio s 2:0 kod Fiorentine. Strijelci za Staru damu bili su Higuain i Bernardeschi, a utakmicu je obilježio VAR zbog kojeg je poništen penal za Fiorentinu pri rezultatu 0:0.

Trener gostiju Max Allegri nakon utakmice bio je zadovoljan pobjedom prije evropskog sraza, ali je svjestan da će njegova momčad morati igrati uvjerljivije ako želi proći u iduću fazu Lige prvaka:

"Nije bilo lako fokusirati se na ovu utakmicu, zato čestitam igračima, ali im poručujem i da ćemo protiv Tottenhama morati biti bolji."

"Odluka o penalu je trajala jako dugo, ali ne bih puno komentirao VAR, jednom odluka ide u našu korist, drugi puta u korist protivnika. Ali istina je da niti ja nisam znao zašto je poništen jedanaesterac, mislio sam da je bio prekršaj prije igranja rukom."

"Costa se uspio oporaviti za ovu utakmicu i njegovim ulaskom smo uspostavili dominaciju u sredini terena. Bernardeschi bi mogao biti ključan protiv Tottenhama, a nadam se i da će se Dybala stići oporaviti na vrijeme."

Stefano Pioli očekivano je nakon poraza govorio samo o poništenom jedanaestercu za koji smatra da je prelomio utakmicu:

"Vječno je trajalo dok odluka nije donesena! To samo govori koliko je situacija bila dvojbena. Pitao sam suca Guidu za objašnjenje i on tvrdi da je bilo zaleđe, ali nemoguće je reći je li loptu uputio naš ili protivnički igrač. Da je bio penal, sve je moglo biti drukčije, ovako je praktično odlučen pobjednik."

"Nemojte me krivo shvatiti, mogli smo i promašiti taj jedanaesterac, ali činjenica je da ovaj treutak prelomio utakmicu i da suci koji se koriste VAR-om imaju preveliku moć, čak i veću od glavnog suca koji spornu situaciju nije ni vidio", zaključio je Pioli.

Učitaj još novosti