20. 11. 2017 - 22:41
Khedira će na Svjetskom prvenstvu igrati za - Tunis!?
907
Shares
Khedira će na Svjetskom prvenstvu igrati za - Tunis!?

Khedira će na Svjetskom prvenstvu igrati za - Tunis!?

20. 11. 2017 - 22:41
0
Shares

Reprezentacija Tunisa izborila je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a čelnici Saveza krenuli su u potragu za igračima koji bi mogli povećati šanse njihovoj momčadi da ostvari što bolji nastup.

Prvi na meti našao se igrač Augsburga Rani Khedira, mlađi brat poznatijeg Samija Khedira. Riječ je o 23-godišnjem veznjaku koji je slovio kao veliki talent, a prije nego što je ove godine prešao u Augsburg branio je boje Leipziga i Stuttgarta.

Ipak, svoj potencijal nikada nije ispunio te bi mu upravo nastup na Svjetskom prvenstvu mogao poslužiti kao odskočna daska u karijeri, no priznaje kako još nije odlučio o odgovoru na poziv Tunisa.

"Istina je da su me zvali iz Tunisa, ali još nisam odlučio o odgovoru. Situacija je prilično komplicirana jer ne govorim ni arapski, ni francuski. Također, jedva da poznajem ijednog igrača Tunisa..."

"Prihvatit ću poziv jedino ako procijenim da bi moje priključenje reprezentaciji bilo na obostranu korist, odnosno da ja mogu pomoći toj zemlji i da ona može pomoći meni. Ako procijenim da to nije slučaj, nema potrebe odugovlačiti."

"Sada sam fokusiran na idućih deset utakmica Bundeslige, a na proljeće ću sjesti za stol s tim ljudima i vidjeti o čemu se točno radi."

Rani Khedira rođen je u Stuttgartu, u prošlosti je nastupao za sve mlade selekcije Njemačke, no poziv u A reprezentaciju nikada nije stigao zbog čega ima pravo nastupa za Tunis iz kojeg su mu oba roditelja.

Učitaj još novosti