16. 11. 2017 - 18:09
Tako se to radi: Evo šta se desilo kada su se na treningu...
907
Shares
Tako se to radi: Evo šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović

IZ VREMENA DOK JE IGRAO U MILANU

Tako se to radi: Evo šta se desilo kada su se na treningu potukli Gattuso i Ibrahimović

16. 11. 2017 - 18:09
0
Shares

Brazilac Robinho nedavno je za brazilske medije otkrio jednu vrlo zanimljivo anegdotu iz vremena dok je igrao u Milanu, zajedno sa Gattusom i Zlatanom Ibrahimovićem. On je govorio o tome kako su se na jednom treningu potukli Gennaro i Zlatan, a otkrio je ko je i pobjedio u toj borbi.

Prošla su vremena kad je Milan imao ekipu punu svjetskih superzvijezda. Ali jedno vrijeme na San Siru je situacije bila stvarno napeta. A to nije bilo tako davno. U istoj ekipi tada su zajedno igrali Gattuso i Ibrahimović, igrači poznati po temperamentu i borbi. Jedan od onih koji je bio zadužen za postizanje golova, bio je brazilski virtuoz s loptom Robinho, koji je objavio zanimljivu anegdotu dvije godine nakon što je postao Rossoner. Govorio je o trenutku kada su na jednom od treninga putukli Gennaro Gattuso i Zlatan Ibrahimović.

Ali to nije bio incident. Talijani i Šveđani nisu se svađali ili prepirali, nego su se dogovorili za jednu borbu, da napokon otkriju ko je bolji u japanskim borilačkim vještinama. Robinho je otkrio ko je napustio bitku kao pobjednik.

''Da, to je istina, bili smo u trening centru Milana kada  su Zlatan i Gattuso jednog dana odlučili da se potuku na treningu, naravno pod prijateljskim okolnostima. S jedne strane, stajao je  krvoločni borac koji pokušava svladati borilačke vještine, a sa druge strane, Zlatan, koji ima crni pojas. I ko je pobijedio? Zlatan! Zlatan uvijek pobijedi'' rekao je Brazilac, koji sada igra za Atletico Mineiro, a mnogi ljudi vjerovatno žale za time što ova borba nije zabilježena.

Učitaj još novosti