15. 10. 2017 - 16:27
Teatar snova u nevjerici: Mourinho javno priznao da odlazi,...
907
Shares
Teatar snova u nevjerici: Mourinho javno priznao da odlazi, preuzet će jedog od najpoželjnijih velikana

ŽELJA MU PSG

Teatar snova u nevjerici: Mourinho javno priznao da odlazi, preuzet će jedog od najpoželjnijih velikana

15. 10. 2017 - 16:27
0
Shares

Jose Mourinho uvijek će tragati novim iskustvima i jednog dana napustiti Manchester United, da bi radio na drugim mjestima, otkrio je karizmatični portugalski stručnjak u intervjuu za francusku televizijsku emisiju Telefoot, koja je emitovana danas. 

Nekadašnji trener Porta, Chelseaja, Intera i Reala odbio je direktno odgovoriti na pitanje da li će uskoro raditi u Katari, međutim, insinuirao je na PSG, prenosi AFP.

"Ono što mogu da vam kažem je da sam trener s ambicijama i željama da uradim nove stvari", rekao je 54-godišnji Portugalac na malo usporenom, ali tečnom francuskom jeziku. 

Dodao je da je siguran da neće karijeru završiti u Manchesteru. 

"Prije neki dan moj sin je odlučio da ode i gleda utakmicu u Parizu, a ne Mančesteru. Zašto Pariz?  Zato što Pariz sada ima nešto posebno. Postoji magija o mjestu, mladosti i kvalitetu, fantastično je", kazao je Special One. 

PSG je ljetos doveo Neymara i novo francusko čudo Kylian Mbappea. Mourinho, koji je nekada radio u Barceloni s trenerom Bobby Robsonom, sa Crvenim đavolima ima ugovor do juna 2019. godine, ali je u septembru rekao da će vjerovatnije otići prije isteka, nego produžiti ugovor.

Učitaj još novosti