15. 10. 2017 - 15:08
ŠOK ZA BH. JAVNOST Najveći kandidat za klupu Zmajeva otkrio da...
907
Shares
ŠOK ZA BH. JAVNOST Najveći kandidat za klupu Zmajeva otkrio da neće preuzeti BiH, veliki obrat na pomolu?!

KODRO NEĆE PONOVO VODITI NAŠ TIM

ŠOK ZA BH. JAVNOST Najveći kandidat za klupu Zmajeva otkrio da neće preuzeti BiH, veliki obrat na pomolu?!

15. 10. 2017 - 15:08
0
Shares

Mehmed Baždarević smatra da bi trebao ostati na selektorskoj klupi Bosne i Hercegovine. Iako je njegov ugovor istekao, a nije ispunio ključnu stavku toga ugovora - plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

”Još uvijek sam selektor, hoću li i ostati, znat ćemo vrlo brzo. Puno je stvari bilo dobro, teško nam je pao odlazak, ali moramo nastaviti raditi", rekao je Meša gostujući na Face TV-u.

"Svima nam je teško palo to što nismo otišli u Rusiju, to je bila naša opsesija. Na sljedećem sastanku u Savezu ćemo imati dobru analizu, gdje će oni razmisliti, šta i kako raditi dalje."

"Ima previše neistine u pisanjima medija. To zna boljeti. Nemam nikakve signale hoću li ili neću ostati selektor, ali nama ni ne trebaju signali jer mislim da sam izuzetno kvalitetno radio. Finalni rezultat je teško pao s nama, ali ima puno stvari koje su urađene i pokrenute i za sadašnjost i za budućnost."

"Ako Mehmed Baždarević i dalje bude vodio ovu reprezentaciju imamo i snage i energije i ideja. Ako ne budem, poželjet ću nasljedniku sreću", zaključio je Baždarević.

U istoj emisiji je gostovao i Meho Kodro, čovjek kojeg se smatra glavnim favoritom za Baždarevićevog nasljednika.

"Nema ništa od mog preuzimanja reprezentacije jer nisam imao ozbiljne kontakte. Meša je moj prijatelj i prema njemu ne bi bilo dobro da pričam na temu reprezentacije. Boljela me odluka o mom otkazu nakon samo dvije utakmice, ali sada ne osjećam taj bol, međutim gorčina je ostala. Desilo se dosta stvari o kojima ne bih pričao", rekao je Kodro.

Učitaj još novosti