15. 10. 2017 - 16:11
INTEROVA LEGENDA I ŽESTOKI DEČKO Kad sam sina ugledao u...
907
Shares
INTEROVA LEGENDA I ŽESTOKI DEČKO Kad sam sina ugledao u Milanovom dresu, bila je to noćna mora

MARCO MATERAZZI PRIZNAO

INTEROVA LEGENDA I ŽESTOKI DEČKO Kad sam sina ugledao u Milanovom dresu, bila je to noćna mora

15. 10. 2017 - 16:11
0
Shares

Malo je igrača u povijesti koji su sa toliko žustrine i požrtvovnosti branili boje Intera kao što je to radio njihov dugogodišnji stoper Marco Materazzi.

Legenda crno-plavog dijela Milana posebno je motiviran bio u najvećim utakmicama što svakako uključuje i Derbi della Madonnina - dvoboj protiv mrskog gradskog rivala.

Stoga je razumljiva Materazzijeva reakcija nakon što mu je sin rekao da navija za crveno-crne: "Moj sin Davide uvijek je volio biti drugačiji. Toga puta je otišao predaleko", započeo je proslavljeni defanzivac svoju priču.

"Dan prije derbija, imao sam sastanak u trening centru pa sam pozvao Davidea da ide sa mnom. Kada sam došao do vrata, vidio sam njega kako stoji spreman u Milanovom dresu s brojem 23 i natpisom Materazzi na leđima. Bio je to dar Massima Ambrosinija koji je bio jako sretan s činjenicom da ga je uspio nagovoriti da navija za Milan", dodao je.

"Molio sam ga da ne ide van takav, ali je odbio. Cijeli sam dan morao hodati po gradu s njim tako odjevenim. Ja nisam neko koga je lako osramotiti, ali taj dan je bio borba. Bila je to noćna mora", s knedlom u grlu ispričao je Materazzi.

Učitaj još novosti