11. 10. 2017 - 21:32
Thomas progovorio: "Još uvijek volim Boston, ali sa ovim...
907
Shares
Thomas progovorio:

NOVI IGRAČ CLEVELANDA

Thomas progovorio: "Još uvijek volim Boston, ali sa ovim čovjekom više nikad neću razgovarati"

11. 10. 2017 - 21:32
0
Shares

„Sve skupa nije imalo nikakvog smisla. Još uvijek nema nikakvog smisla. Još uvijek se pitam koji se vrag dogodio?“, rekao je o najzvučnijem trejdu ovoga ljeta novi razigravač Cavsa Isaiah Thomas u intervjuu za Sports Illustrated.

Podsjetimo, ovoga ljeta GM Celticsa Danny Ainge poslao je Thomasa, Jae Crowdera, Antu Žižića i pick druge runde u Cleveland u zamjenu za Kyrieja Irvinga. Thomas je, kao što je poznato, u dresu Celticsa odradio nekoliko sjajnih sezona, ali uprava kluba odlučila se riješiti 28-godišnjaka u posljednjoj godini ugovora. Taj potez, očito, Thomasu baš i nije najbolje sjeo…

„Obožavam Boston, ali s Dannyjem Aingeom više vjerojatno nikada neću razgovarati. To što mi je napravio jednostavno je krivo. Boston će biti dobar. Imaju odlične igrače i sjajnog trenera, ali nekada vam treba više od talenta. Izgubili su srce i dušu“, kazao je u istom intervjuu Thomas.

Osim što je ovako ogorčen, Thomas trenutno liječi i ozbiljnu povredu kuka pa ga na NBA parketima nećemo imati priliku vidjeti ove kalendarske godine.

Učitaj još novosti