25. 09. 2017 - 08:35
BOMBETINA KOJA JE POTRESLA EVROPU Pep prekrižio Aguera, ali...
907
Shares
BOMBETINA KOJA JE POTRESLA EVROPU Pep prekrižio Aguera, ali zato dovodi jednog od najboljih napadača današnjice

SILNO ŽELI LEWANDOWSKOG

BOMBETINA KOJA JE POTRESLA EVROPU Pep prekrižio Aguera, ali zato dovodi jednog od najboljih napadača današnjice

25. 09. 2017 - 08:35
0
Shares

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola u januaru želi dovesti napadača Bayern Munchena Robert Lewandowskog, tvrde engleski mediji. Guardiola je, kako javlja "The Sun", poslao skaute koji redovno prate Poljaka već sedmicama.

Sada itekako na važnosti dobiva jučerašnja vijest da bi Aguero uskoro mogao napustiti "Ethiad". Možda se Pep Guardiola čak i može optužiti što ima izuzetno bezobrazan stav prema Argentincu, ali karizma bivšeg stratega Barcelone je prepoznatljiva u svijetu nogometa i teško je očekivati da će Katalonac promjeniti svoj stav.

Bomba svih bombi: Aguero zbog sukoba s Guardiolom odlazi - odbio je biti najplaćeniji na svijetu, ali će pojačati velikog rivala Građana!

Klub je toliko bogat napadačkim opcijama, da si čak Guardiola može priuštiti takav luksuz, a i forma u kojoj igra Gabriel Jesus mu ide u prilog. Ipak, Lewa bi bio šlag na tortu.

City bi mogao imati prednost nad konkurentima zbog Guardiole koji je uspješno surađivao s Poljakom u Bayernu. Inače, Lewandowski je velika želja Florentina Pereza, predsjednika Reala. Međutim, Pep je Pep...

Učitaj još novosti