25. 09. 2017 - 12:55
De Gea na raskršću: Stigla je ponuda koja se ne odbija!
907
Shares
De Gea na raskršću: Stigla je ponuda koja se ne odbija!

UNITED GA SILNO ŽELI ZADRŽATI

De Gea na raskršću: Stigla je ponuda koja se ne odbija!

25. 09. 2017 - 12:55
0
Shares

Nije tajna kako je David De Gea velika želja Real Madrida. Međutim, Manchester United također želi zadržati njegove usluge. Tako je već nekoliko sezona, no ovaj put United ima više oružja kojim bi se suprotstavio moćnicima iz Madrida i najtrofejnijem klubu Europe.

ManUtd ima plan iskoristiti sjajan početak nove sezone i De Gei ponuditi novi, poboljšani ugovor koji bi nadmašio njegov sadašnji, koji vrijedi do 2019. godine. Na Old Traffordu bi time dobili ponajboljeg svjetskog golmana na duge staze.

Čelnici Crvenih vragova ništa ne žele prepustiti slučaju. Svjesni su koliko im znači ekstra kvaliteta koju posjeduje 26-godišnji Španac. Posljednje informacije s Otoka sugeriraju kako su u klubu uvjereni u uspjeh ovog pothvata te kako će time osigurati da De Gea ne preseli u Real.

Los Blancosi su već nekoliko puta pokušali dovesti briljantnog golmana tijekom posljednjih godina. Čak su bili udaljeni i samo nekoliko minuta od njegovog potpisa, ali na koncu je sve propalo zbog kasno dostavljene dokumentacije. I Keylor Navas i De Gea ostali su na svojim mjestima, piše Gol.hr.

Sada kad se United bolje pozicionirao na nogometnoj karti, odnosno počeo pobjeđivati kao u neka stara vremena, u klubu vjeruju kako stub njihove odbrane neće tako skoro napustiti Manchester. Pogotovo ukoliko se ova sezona pokaže vrlo uspješnom.

Učitaj još novosti