24. 09. 2017 - 21:18
LJUBAV POČELA SMS PORUKOM: Neobična ljubavna priča Ivane...
907
Shares
LJUBAV POČELA SMS PORUKOM: Neobična ljubavna priča Ivane Španović o kojoj sanjaju mnoge žene

VEĆ SKORO DECENIJU U VEZI

LJUBAV POČELA SMS PORUKOM: Neobična ljubavna priča Ivane Španović o kojoj sanjaju mnoge žene

24. 09. 2017 - 21:18
0
Shares

Najbolja srbijanska atletičarka Ivana Španović pored toga što blista u 'kraljici sportova', cvjeta joj i na ljubavnom planu gdje može da se pohvali vezom od čak devet godina s trenerom fitnesa Vladimirom Kumrićem.

Ova ljubavna priča počela je prije skoro čitavu deceniju, u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine. Sreli su se u gradu, a Ivana je bila ta koja je odlučila da napravi prvi korak i to jednom SMS porukom.

2

Vladimiru Kumriću, vjereniku Ivane Španović, zavide gotovo svi muškarci u Srbiji, a kako se njena popularnost i planetarno širi, i mnogi pripadnici jačeg pola širom svijeta.

"Kada sam se vratila iz Pekinga, sa društvom sam izašla u grad. Upoznali smo se, dopao mi se i odlučila sam da mu se javim sutradan. Tako je sve počelo", otkrila je prije skoro deset godina Ivana Španović, piše Kurir.

3

"Budući da se nismo poznavali, Vladimir me je najprije privukao svojim izgledom. Kako sam tih dana operisala krajnike i bila primorana da nedjeljama ležim u stanu, nas dvoje smo komunikaciju nastavili porukama. Već tada sam shvatila da je on osoba koju želim bolje da upoznam. Poslije nekoliko nedjelja poznanstva, počeli smo da se zabavljamo", ispričala je Ivana Španović je o početku svoje veze s Vladimirom.

4

5

6

Učitaj još novosti