18. 09. 2017 - 16:08
Novi skandal potresao Francusku: Još jedan reprezentativac...
907
Shares
Novi skandal potresao Francusku: Još jedan reprezentativac žrtva velike ucjene

KURZAWA U PRVOM PLANU

Novi skandal potresao Francusku: Još jedan reprezentativac žrtva velike ucjene

18. 09. 2017 - 16:08
0
Shares

Karim Benzema je zbog ucjenjivanja sunarodnjaka Mathieua Valbuene snimkom seksa ostao bez mjesta u reprezentaciji Francuske, i gotovo dvije godine nakon skandala nije ni blizu povratku u izabranu vrstu.

Didier Deschamps ne želi niti čuti za njega i redovno ga ostavlja bez poziva, a šta će tek napraviti francuski selektor kada čuje da je još jedan reprezentativac upleten u sličnu priču.

Ma, možda još i goru - s obzirom na to da je u novom slučaju upravo selektor u prvom planu. Naime, Layvin Kurzawa je bio žrtva ucjenjivača koji su prijetili objavom video snimkom na kojemu se vidi kako kritizira Deschampsa.

Europe 1 tvrdi da je lijevi bek žrtva petorice ucjenjivača, a u zamjenu za ne objavljivanje videa u javnosti od igrača PSG-a traže novac. Video je snimljen u nargila baru u Parizu, a navodno je Kurzawa o selektoru pogrdno pričao pred svojim prijateljima, nesvjestan da neko sve snima, piše Goal.

Policija je navodno uhvatila ucjenjivače, a dvojica su zadržana u pritvoru. Kurzawa još uvijek nije komentirao ovaj slučaj.

Učitaj još novosti